Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search Home

Go Back   BeyondUnreal Forums > Mods > Infiltration > General Infiltration Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13th Mar 2001, 05:54 PM   #1
Epsilon
Guest
 
Posts: n/a
Infiltration 2.85? I call it disapointment.

It's me. I used to be on the threads alot, but grew away gradually. I had to remake and account so I could post.

I recently downloaded 2.85, actually, i downloaded it when it came out. I mean exactly when it came out. Anway, i couldnt get it to work the first time, then the next day i finally fixed it and *whack* nothing new. I had the new interface, i could change my guy,and i could go to the new weapon, but i cannot go online or play any mode except team deathmatch. When i try to click on servers, the program obliterates itself. When i try to play another game type, i join the game, along with hundreds of other bots, who continuesly join. Plus there are lots of other bugs. I think they should've held it a little longer so that they could fix the bugs.

Oh, by the way, isnt there suppose to a breathing system?? What about the bandages?

-Epsilon
Click.Boom. Damn, disconnected!
  Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 05:58 PM   #2
04
New and Improved
 
Join Date: Jul. 6th, 2000
Posts: 873
I hate to reduce myself to such tacky cliches, but: READ THE MANUAL, its not inf's fault YOU cant get it working. Its runs perfect for me.

<center> </center>
04 is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 06:02 PM   #3
jaeg
PopeyeTurbo
 
jaeg's Avatar
 
Join Date: Oct. 18th, 2000
Posts: 711
These guys never cease to amaze me...

FreeBSD: The Power to Serve - www.freebsd.org

[This message was edited by jaeg on Mar 13, 2001 at 19:16.]
jaeg is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 06:07 PM   #4
Iceman
Who Dares Wins
 
Iceman's Avatar
 
Join Date: Oct. 6th, 1999
Location: Australia
Posts: 1,013
READ THE DAMN MAUAL! .

Iceman.

<p ALIGN=CENTER> </p>
<p ALIGN=CENTER><font face="Verdana, Arial, Helvetica"color="#A5AA56" size="2">One Shot, One Kill ,No Mercy</font> </p></font>
Iceman is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 06:07 PM   #5
Epsilon
Guest
 
Posts: n/a
Hmmm...let me think.....OH YEAH, DUH, why not chekc the manual? Well what the hell do you thinhk the first thing i did was? And dont you dare call me a newbie.

I checked the manual as soon as it didnt work the first time, and it solved that, so now i can do little bit. Mostly everything else i said is "we will fix it later". And i should have the bandage and bleeding, and my breathing "stuff" doesn't change anything. The manual doesnt even address these situations, along with the fact that i cant get online. All that 2.85 did was make the game worse. Atleast in 2.80 i could play assaoult and capture the flag. Besides that, not much differant.

Epsilon
  Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 06:23 PM   #6
Kamicosmos
MP5SD Slinger of Justice!
 
Join Date: Jan. 23rd, 2001
Location: Kansas City Missouri
Posts: 62
I had the hundred bots too

I too got a game started where it just kept loading bots...got up to something crazy like botchar99 (something like that, let me check my server log when I get home) Anyways, I had to reboot my system cause it finally locked up from the bot overdose. I think I tried to start a CTF game..can't remember right now. I just blamed it on me being tired at 3am after fussing around for a couple hours getting my other PC to run a dedicated server...

Kamicosmos
Kamicosmos is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 06:30 PM   #7
Kamicosmos
MP5SD Slinger of Justice!
 
Join Date: Jan. 23rd, 2001
Location: Kansas City Missouri
Posts: 62
it's a known bug

Just saw in another post that the endless loading bots in other game types is a bug, and the team is working on fixing it.

Kamicosmos
Kamicosmos is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 06:38 PM   #8
funkstylz
I CLEAN TEH LATRINE
 
funkstylz's Avatar
 
Join Date: Mar. 15th, 2000
Location: Bris. QLD, Oz
Posts: 1,455
Dude...the server button is for making a dedicated server...that little UT icon in the Systray will tell you that. To play online you press BRS for browser.


Groove is in the heart...fool
funkstylz is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 07:00 PM   #9
-Mayhem-
-Godlike-
 
Join Date: Aug. 30th, 2000
Posts: 1,166
yeah, the server button does what funk just said. I've accidentally hit it my self several times, The button to the left of that button is the multiplayer.

-Mayhem- is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 08:25 PM   #10
thornz
Inhuman...yes indeed
 
thornz's Avatar
 
Join Date: Dec. 14th, 1999
Location: outer circle of hades
Posts: 405
and if you sat still for a second you'd realize the breathing

"e phallous maos e magnu est"
-the dirty monk
thornz is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 08:30 PM   #11
theVodkaCircle
Muso, Nerd, Footy Head
 
Join Date: Feb. 16th, 2000
Location: Sydney,NSW,Australia
Posts: 22
INF

So piss off and play mario bros then epsi.

-------------------------
Keep 'em coming....
I could use the target practice.
theVodkaCircle is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 11:07 PM   #12
Epsilon
Guest
 
Posts: n/a
Okay, so the online seems to work (honest mistake, right??) But the breathing thing doesnt work. I stood still for along time, i ran, i went prone, i did everything. But it still doesnt work. Oh,was the bandage things suppose to work? Ah whatever, i'll just go play cs.
  Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 11:14 PM   #13
nocturnal_ned
Registered User
 
Join Date: Dec. 1st, 2000
Posts: 32
Hey great....i got my old account up.....

-------------------------

Time To Pay For Your Sins
-------------------------
nocturnal_ned is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 11:20 PM   #14
Zundfolge
Registered User
 
Join Date: Dec. 13th, 1999
Location: USA
Posts: 5,703
The breathing thing is real subtle, but I don't understand if you don't see the breating or if you can't control your breathing?

if you see the gun move up and down slightly that's the breathing (you will notice it best when using a scoped rifle) just hold down your aim key (alt fire) and in a second or so the crosshair will settle.


As for the bandage thing, that's not implemented yet. (there is a mutator called Action Realism out there though that does your own bandaging, you might look on fileplanet or one of the other mutation sites for it)

Don't give up on INF just yet

Oh, I had a problem getting online at first, but then I realised I had my firewall up

<center></center>
Zundfolge is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 11:23 PM   #15
funkstylz
I CLEAN TEH LATRINE
 
funkstylz's Avatar
 
Join Date: Mar. 15th, 2000
Location: Bris. QLD, Oz
Posts: 1,455
Take it easy guys, these are small problems that can be easily fixed.

I'm not sure what you mean by breathing not working, could you elaborate please? Bandaging was not implemented as we couldn't come up with a good enough balance of gameplay\real. Dunno if that'll ever get implented, and frankly I'm not a big fan of it. Anyways, gimme some more details and I'll see if I can help.

P.S.- I also pressed the server button the first time I still do it by accident sometimes.


Groove is in the heart...fool
funkstylz is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 11:47 PM   #16
Gryphon
Weapons Tech
 
Gryphon's Avatar
 
Join Date: Apr. 2nd, 2000
Posts: 1,441
Yes, do us all a favor and go play CS. The more people like you we can KEEP in that community, the better.

Gryphon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer