Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search Home

Go Back   BeyondUnreal Forums > Mods > Infiltration > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15th Jan 2001, 02:39 PM   #1
matadore
Registered User
 
Join Date: Jan. 14th, 2001
Posts: 2
General protection fault

I'm always having an very annoying 'general protection fault' when i want to play inf. ive played it once and shuted UT wrong off. Now i always have this fault WTF do i need to do with ive already tryed everyting. reinstal UT, instal UT on another partition of my harddisk,... still i ve this ass sucking protection fault
THE ONLY THIS FAULT DOES IS PROTECTING ME FROM PLAYING INF
PEAZ HELP ME
matadore is offline   Reply With Quote
Old 15th Jan 2001, 03:35 PM   #2
sublime
Guest
 
Posts: n/a
bah

Click here and read number 6.

Bleh, why did I bother writing that.

<IMG SRC="http://www.lumiere.net/~cloud/sig.jpg"">
I make dead people.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer