Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search Home

Go Back   BeyondUnreal Forums > Mods > Infiltration > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13th Mar 2001, 10:30 AM   #1
strangemax
Registered User
 
Join Date: Jul. 24th, 2000
Posts: 3
mac windrv error

I installed unreal fresh, added the 436 update, ran the inf 2.85 mod, and inf 2.85 maps mod, replaced the 2 ini files and added the mac launcher. However, on booting unreal I get an error saying it can't find WinDrv. How do I fix this?
strangemax is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 10:34 AM   #2
DredDamo
<? l337 php RealMaps c0d0r ?>
 
DredDamo's Avatar
 
Join Date: Nov. 30th, 2000
Posts: 591
This has already been posted.

Run a search for windrv and you'll find it. I think it might have gone to the "General" forum though.

Oh yeah, and please don't double-post.

Damodred

---
www.damodred.net
DredDamo is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 10:50 AM   #3
strangemax
Registered User
 
Join Date: Jul. 24th, 2000
Posts: 3
windrv

Where do I do the search, my hard drive, or the ini file?

Sorry for the double post. I thought I had posted in the wrong forum.
strangemax is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 11:16 AM   #4
Moets[hsma]
Guest
 
Posts: n/a
..

Hey Bruce look at this:
GO here,
http://unreal.infopop.net/OpenTopic/...2&m=8830919611
This is ACe's comment on his new and improved Mac Launcher. Its for Rage, and 3dfx cards, I bet you have one of those and the error you are getting now is because you dont have the right .ini file and downloading this luancher will give you the right one.
Peace
-Moets

Moets[hsma] + Moets{KGB}
hsma.sobservers.com
kgbclan@mac.com
moets_osx@hotmail.com
  Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 11:30 AM   #5
Rico
Registered User
 
Join Date: Nov. 25th, 1999
Posts: 4
i had the same problem....

so I installed everything with the UMOD.... bar the maps pack. Then got the mac launcer installed the rage drivers and launcher, then I tried to boot it up (using the launcher) it didn't work. Then I unstuffed the launcher again and re-installed the ATI ini again... still didn't work

please help

-tnx RiCo
Rico is offline   Reply With Quote
Old 13th Mar 2001, 12:01 PM   #6
Charriu
Guest
 
Posts: n/a
I have the same problem...

Solution: Don't cops the files in the System Folder of Unreal Tournament! Place them only in the Unreal Tournament folder...if it doesn't run place the .ini and the other file to the Systemfolder too, but start the launcher from the old place...

It works!

Charriu
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer