Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search Home

Go Back   BeyondUnreal Forums > Mods > Infiltration > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22nd Mar 2001, 05:08 PM   #1
Toc
IA Member
 
Toc's Avatar
 
Join Date: Jun. 17th, 2000
Posts: 73
what do i need to get INF_Peru, MWH, Scramble to work?

whenever i load these maps UT crashes, what map pack do i need?

fresh UT 436, both INF map packs loaded.

EDIT: even if i have the INF browser open and click on a server running those maps (and others), UT quits with no error message.



<PARAM NAME=movie VALUE="toc.s wf"> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#000000> <EMBED src="http://people.atl.mediaone.net/jinker/images/toc.swf" quality=high bgcolor=#000000 WIDTH=215 HEIGHT=100 TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></EMBED>/

[This message was edited by Toc on Mar 22, 2001 at 21:37.]
Toc is offline   Reply With Quote
Old 22nd Mar 2001, 08:45 PM   #2
Toc
IA Member
 
Toc's Avatar
 
Join Date: Jun. 17th, 2000
Posts: 73
anyone?

anyone?a



<PARAM NAME=movie VALUE="toc.swf"> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#000000> <EMBED src="http://people.atl.mediaone.net/jinker/images/toc.swf" quality=high bgcolor=#000000 WIDTH=215 HEIGHT=100 TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></EMBED>//
Toc is offline   Reply With Quote
Old 23rd Mar 2001, 06:26 AM   #3
JaFO
bugs are features too ...
 
JaFO's Avatar
 
Join Date: Nov. 5th, 2000
Posts: 5,483
calm down please ...

Not everyone is in the same timezone ...
some of us are asleep

// on-topic
What OS are you using ? I'm assuming Windows ...

Where do you get these problems ?
In the editor ? You need to use the shortcut to the editor next to the one that starts Infiltration.

In the game ?
Did you read the manual ?
Did you remember to uninstall any previous versions before 2.85 ?
Did you install 2.85 at all ?
Are you using the shortcut for Infiltration that the install made for you ?

- Hindsight is always 20/20 -
JaFO is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer