Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search Home

Go Back   BeyondUnreal Forums > Mods > Infiltration > Infiltration Development

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23rd May 2001, 06:49 PM   #1
LifesBane[4C]
Registered User
 
LifesBane[4C]'s Avatar
 
Join Date: Sep. 27th, 1999
Posts: 3,096
EEEK! New UED 1 Bug!!

Yikes!! I just suddenly got this bug! No idea why this is happening, haven't done anything to UED since I used it last....
LifesBane[4C] is offline   Reply With Quote
Old 23rd May 2001, 08:40 PM   #2
Los Pescados
Infiltration Team Member
 
Los Pescados's Avatar
 
Join Date: Nov. 3rd, 2000
Location: Surrey, BC, Canada
Posts: 1,020
And you're using UED1, because.. ?
__________________
Saturn ascends, comes 'round again.
Ignorant to the damage done.
Los Pescados is offline   Reply With Quote
Old 23rd May 2001, 08:44 PM   #3
Starstreams
Registered User
 
Starstreams's Avatar
 
Join Date: Mar. 12th, 2001
Location: USA
Posts: 1,516
Post

Have you tried installing this ED fix? http://unreal.epicgames.com/Files/UnrealEdFix4.exe

Iím guessing that your using UD version one because you wanít to make a map for the original Unreal 1,..Right?
Starstreams is offline   Reply With Quote
Old 24th May 2001, 08:57 PM   #4
LifesBane[4C]
Registered User
 
LifesBane[4C]'s Avatar
 
Join Date: Sep. 27th, 1999
Posts: 3,096
I'm using UED1 to map for Infiltration 2.6.
You can use UED2, but I actually (shock!) like UED1 better. Epic was stupid when desinging UED2. All the pros were used to the UED1 button layout. Sure, the new layout is easier-- for those who are new to UED. But the vast majority who are vets have to relearn the buttons, and I find myself too often adding when I want to intersect, etc. I'm just not happy with it.

And I've been using UED1 for a long time...this problem is really sudden.
LifesBane[4C] is offline   Reply With Quote
Old 24th May 2001, 08:59 PM   #5
LifesBane[4C]
Registered User
 
LifesBane[4C]'s Avatar
 
Join Date: Sep. 27th, 1999
Posts: 3,096
Well well well....
I tried using it about 5 times and I got this error.

I come on today, and all is fine.

/sigh, /boggle, /bonk & /rude UED
LifesBane[4C] is offline   Reply With Quote
Old 24th May 2001, 09:27 PM   #6
Starstreams
Registered User
 
Starstreams's Avatar
 
Join Date: Mar. 12th, 2001
Location: USA
Posts: 1,516
LifesBane[4C], if you want a reallyÖreally good place to learn all the buttons, try this link. http://www.birrabrothers.com/drac/unrealt/ut_ued.html
This is the site where I learned to make my first room. Personally I think the ED1 is a little tight on work room, but if you like it thatís cool!





http://www.game-edit.com/tutorials/U...All_Tutorials/

Mike.
Starstreams is offline   Reply With Quote
Old 24th May 2001, 09:34 PM   #7
-Lost-
Local Bad-ass
 
-Lost-'s Avatar
 
Join Date: Mar. 22nd, 2000
Location: Roxbury/New Brunswick NJ
Posts: 754
the layout isn't that different, it only took me a day or two to make the switch and i've become more proficient with ued2 than i ever was with ued1, and i've used them about equal amounts of time. but hey, whatever works for you...
__________________

^ do you like my little red box?
-Lost- is offline   Reply With Quote
Old 24th May 2001, 11:41 PM   #8
Spooge
Digital Content Creator
 
Spooge's Avatar
 
Join Date: Jul. 9th, 2000
Location: TN -USA
Posts: 933
UED1 vs UED2

Just MO but if you are still using UED1, then you have no idea just how much stuff you are missing out on... they have added a lot and I mean a LOT of cool features to make editing easier and more functional in UED2. I also went kicking and screaming into UED2, and now I would never even THINK of using version 1.

You honelsy should give it another go.
Spooge is offline   Reply With Quote
Old 25th May 2001, 02:20 PM   #9
LifesBane[4C]
Registered User
 
LifesBane[4C]'s Avatar
 
Join Date: Sep. 27th, 1999
Posts: 3,096
Hehe-- It's not that I don't KNOW the buttons, it's that I on occaison instinctively reach over to the wrong button.

Here's a question: is there any better way to get UED2 to work correctly with Unreal 1?

Right now, I have to export the level after it's finished, open up UED1, load all the packages it uses, and then import / rebuild. If I don't, I get these Engine.u (I think) errors, because (I think again) of the modified UED2....
LifesBane[4C] is offline   Reply With Quote
Old 25th May 2001, 04:04 PM   #10
Starstreams
Registered User
 
Starstreams's Avatar
 
Join Date: Mar. 12th, 2001
Location: USA
Posts: 1,516
Question

LifesBane[4C], just curious, why would you want to use an older engine in general? I donít know, maybe the old engine has more support for monster content, but Iíve never tried it. It just doesnít seem like the way to go, not to mention that the size of the world has increased from 65,536 to 131,072 in the new Ed.

Donít worry about over extending your reach with the buttons: habits develop quickly
Starstreams is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer