News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Off Topic > Hardware, Software & Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 26th Feb 2000, 01:33 AM   #1
Psychotron
Registered User
 
Join Date: Feb. 25th, 2000
Posts: 2
Exclamation

Hey, has anyone had any troubles with their mouse scroll not working in UT. I have a Logitech FirstMouse+ OEM running on a Win2k machine with a Viper550 using 3.78 reference and Mouseware 9.0. The scroll doesn't work and either does the button. Definitely a pain in a massive CTF session.
Can anyone help me out?

Thanks.
Psychotron is offline   Reply With Quote
Old 26th Feb 2000, 10:56 AM   #2
Daghdha
Registered User
 
Join Date: Feb. 23rd, 2000
Posts: 6
Unhappy

I have one too.. scroll mousy, m$ exploder kind.
And when i look in the menu to assign buttons i notice i can assign
click - left mouse
right click - right mouse

But no middle click!
Nor can you specify a key combo to be executed when you click.

e.g. NEXT is basically ALT-<left arrow> being generated.
Why not give user the option to specify his own text/shortcut.

Pisses me off that.
Hope you find a solution coz middle is my secundairy fire :/

NB: This is not a UT problem real, mor a mouse driver problem. As i see it.
Daghdha is offline   Reply With Quote
Old 27th Feb 2000, 03:24 AM   #3
Psychotron
Registered User
 
Join Date: Feb. 25th, 2000
Posts: 2
Talking

Hey, for anyone who uses a Logitech mouse with a scroll and find their scroll doesn't work in UT, here is a fix (finally!)
Go to Logitech's site and there is a registry patch you can run that will fix it. Basically, the logitech driver and mouseware has problems with the game. If you run the task manager and End Task EM_EXEC.EXE and run UT, you should find your mouse scroll working again. The reg entry I believe resolves this without having to kill that process.
Psychotron is offline   Reply With Quote
Old 28th Feb 2000, 04:21 PM   #4
Eternal3001
Registered User
 
Join Date: Feb. 20th, 2000
Location: Canada
Posts: 29
Post

Probably missed it but I didn't find no such thing in logitech.com
Eternal3001 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer