NewsUnrealEdFilesModsFragBULiandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Unreal Tournament

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14th Mar 2001, 08:42 AM   #1
[BKJ]I)iablo
Registered User
 
Join Date: Mar. 14th, 2001
Posts: 3
Question

Hi there,

a friend told me, there´s a patch for UT for Radeon Graphicboard.
Is it true ?

If so, where do i get it ?

Thx
[BKJ]I)iablo is offline   Reply With Quote
Old 14th Mar 2001, 02:48 PM   #2
The Dopefish
2008-09 Stanley Cup Champions.
 
The Dopefish's Avatar
 
Join Date: Apr. 17th, 2000
Location: Springfield, MA, USA
Posts: 8,228
Epic doesn't make patches for specific 3D accelerators...perhaps he meant to say that there are new UT drivers for the Direct3D and OpenGL APIs (Unreal Tech Site).
__________________

The Dopefish is offline   Reply With Quote
Old 15th Mar 2001, 05:52 AM   #3
[BKJ]I)iablo
Registered User
 
Join Date: Mar. 14th, 2001
Posts: 3
Thumbs up

Thx

I´ll try it out
[BKJ]I)iablo is offline   Reply With Quote
Old 15th Mar 2001, 09:25 AM   #4
TwoHardCore
Registered User
 
TwoHardCore's Avatar
 
Join Date: Feb. 1st, 2000
Location: Calgary, Canada
Posts: 737
you should also try out some of the beta drivers....I've had better success with the BETA 7041 (from MS) and the 7075. You can get the latest beta drivers from http://www.rage3d.com or several other 3d sites.

I'm using the UT 4.36 patch and all seems well with D3D, but OGL is hideos and slow (some tweaking may be needed?)
__________________
TwoHardCore is offline   Reply With Quote
Old 15th Mar 2001, 01:30 PM   #5
MaEsTrO[KYRO]
Registered User
 
Join Date: Feb. 25th, 2001
Posts: 35
i cant get any of the beta drivers to install right .every time i reboot my system its in 6??x8??,256 color and cant be changed .the only drivers that install right are the ones that come with the card( 3063 ) HOW DID U INSTALL THEM?
MaEsTrO[KYRO] is offline   Reply With Quote
Old 15th Mar 2001, 06:42 PM   #6
TwoHardCore
Registered User
 
TwoHardCore's Avatar
 
Join Date: Feb. 1st, 2000
Location: Calgary, Canada
Posts: 737
There are always registry entries that are left when you uninstall the drivers, so you've gotta clean them out. Here is a link to the install guide with instructions of how to install the drivers.

I too get a 640x480 16 color screen until the drivers have been updated. And there's actually tons of UT players on the Rage forum, so you may wanna bookmark the site.

hth
__________________
TwoHardCore is offline   Reply With Quote
Old 15th Mar 2001, 07:40 PM   #7
MaEsTrO[KYRO]
Registered User
 
Join Date: Feb. 25th, 2001
Posts: 35
yeah ive there alot lately.ive seen that and fellow it everytime .ive tried 7072 and 7075 and they start up right after my sys reboots from the install but when i turn it off and back on its f%#kedup .like 640*480 in 16colors .
MaEsTrO[KYRO] is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer