News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Original Unreal Tournament

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 8th Mar 2001, 05:18 PM   #1
JayX
Lag Master..
 
JayX's Avatar
 
Join Date: Sep. 4th, 2000
Location: Fake Vegas..
Posts: 115
Is anyone out there running a voodoo 4 on their system..does i work fine for you if you do? Becuase mine isnt and I updated the drivers and got the latest UT patch uninstalled UT and installed it and I still get an error that always closes UT between 1-5 minutes after I open it.
JayX is offline   Reply With Quote
Old 8th Mar 2001, 08:38 PM   #2
XxBonesxX
banned
 
XxBonesxX's Avatar
 
Join Date: Dec. 19th, 1999
Location: A grave Yard!
Posts: 1,525
Try running your game in glide, d3d is not all that great for a voodoo..
XxBonesxX is offline   Reply With Quote
Old 8th Mar 2001, 08:47 PM   #3
JayX
Lag Master..
 
JayX's Avatar
 
Join Date: Sep. 4th, 2000
Location: Fake Vegas..
Posts: 115
I ran it in glide and software rendering before but I still get the error.
JayX is offline   Reply With Quote
Old 8th Mar 2001, 08:53 PM   #4
XxBonesxX
banned
 
XxBonesxX's Avatar
 
Join Date: Dec. 19th, 1999
Location: A grave Yard!
Posts: 1,525
Are you using a beta driver for your card?
XxBonesxX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer