News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Off Topic > Hardware, Software & Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21st Jan 2001, 04:59 AM   #1
TowerofPower
Registered User
 
Join Date: Jan. 21st, 2001
Posts: 2
Angry

Well this is my first post.......and its about a problem that i have been experiencing for quite some time now......Since i got my Geforce 2 card,,,,i have been having trouble getting past the very first screens.....I installed and uninstalled many times......still nothing seems to fix the problem.When i attempt to run the game for the first time(over and over again)it detectd my Ultra card....and before it was the 32mb ddr....it just stops responding all together.....This has happened in both OpenGL and D3D.,When i ctrl-alt-del,it tells me that the program has stopped responding...And this happens every time.....I put my cpu back to stock mhz,,,,,even turned down hardware acceleration,,,,,,,nothing seems to work......this is my last hope for my favorite game....I thought i had a bad cd with the first one and went out and got the GOTY edition...and that didnt work....Any suggestions?I really miss playing this game....and its sooo much better then any Quake out there......HELPPPPPPPPP
__________________
Overclocked Duron 700@958 and Hercules Geforce 2 Ultra wooohooooo
TowerofPower is offline   Reply With Quote
Old 21st Jan 2001, 05:22 AM   #2
TowerofPower
Registered User
 
Join Date: Jan. 21st, 2001
Posts: 2
Ok this i cannot figure out.....Even though it has stopped responding....i waitied and waited for about 2 min......until it finally started up......So now my question is.......why doesit take so long to actually get going?I have 384mb pc133 ram....and a 1 gig swap file on a seperate hd....
__________________
Overclocked Duron 700@958 and Hercules Geforce 2 Ultra wooohooooo
TowerofPower is offline   Reply With Quote
Old 21st Jan 2001, 05:31 AM   #3
8-4-7-2
Registered User
 
8-4-7-2's Avatar
 
Join Date: Mar. 6th, 2000
Location: Germany
Posts: 6,962
Arrow

First read trough this forum. There are tons of similar threads with freeze crashes latley. Perhaps some can help you.

What drivers do you use? You should try NVidia's Detonator 6.47 not the standard drivers. Do you use DirectX 8.0 ?
It can also be your soundcard. Update everything to the newest drivers.

Did you try to run UT in safemode?

And please stop using so much commas and dots! It's a pain to my eyes
8-4-7-2 is offline   Reply With Quote
Old 21st Jan 2001, 11:31 AM   #4
Nevar
Registered User
 
Join Date: Feb. 7th, 2000
Posts: 339
About that swap file. Might want to check this out.
http://www.rojakpot.com/Speed_Demonz...ization_01.htm

Most can get by with no swapfile with that much memory.
__________________
Visit LeeLoo's Ugly Quick UT Link Page..FAQ's,Tweaks,Utilities...LeeLoo's Ugly UT Site
Nevar is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer