News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Off Topic > Hardware, Software & Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 9th Dec 1999, 10:59 PM   #1
SSSHAD
Registered User
 
Join Date: Dec. 8th, 1999
Location: Sydney, NSW, Austr.
Posts: 394
Arrow

I tried not to pay attention to that by it started to piss me off:
Every time i play UT after i've finished first map, during first minute of playiing on the next map i got NO sound but music. The sound starts to appear eventually in a kind'a odd way - via very crappy clattering of some sort, and in about a minute it's normal.

Does anyone got the same problem? It's only a minute of deaf playing, but i got fragged at least 5 times during it!
SSSHAD is offline   Reply With Quote
Old 10th Dec 1999, 02:57 AM   #2
JERBIL
Registered User
 
Join Date: Dec. 10th, 1999
Posts: 64
Unhappy

well i dont have your problem but this seems like a good place to put mine. in the CTF map with the sub there is this sound that starts to come through my speekers and it sounds like a firer alarm it gets worse and worse untill its all i can hear then it gets so loud i have to stop the game or the speekers are going to blow out. i know its not the speekers them self cuz i tried headphones?.. it dont happen in anyother game or map in UT.
JERBIL is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer