News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Unreal Tournament

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 7th Nov 2000, 12:05 PM   #1
JESUS CHRIST
Masterful
 
Join Date: Feb. 23rd, 2000
Location: Red Bank, NJ
Posts: 483
Question

Hey I was talking to a girl who works for @home and she told me she could give me unlimited bandwidth by changing some settings from the @home office. Is this possible? I thought something had to physically be done to the modem. Anyone have thier modem uncapped?
__________________
AKA Big Keg O Death
JESUS CHRIST is offline   Reply With Quote
Old 7th Nov 2000, 12:12 PM   #2
[Ci]Morgan
McBain-like
 
[Ci]Morgan's Avatar
 
Join Date: Dec. 1st, 1999
Location: The Netherlands
Posts: 215
Well, I don't have Cable myself, but cable ISPs often restrict a users bandwidth and can thereby increase it by the click of a button / pull of a lever / shout of a command (pick one ).
__________________
Aaah! My Eyes! ze goggles do nothing!!
[Ci]Morgan is offline   Reply With Quote
Old 7th Nov 2000, 12:40 PM   #3
dizasta
Registered User
 
Join Date: Apr. 21st, 2000
Posts: 51
It is/was possible but only with a certain brand of modem, hence the post that was on the main page of planetunreal. BTW if you do this, you may cause your cable provider to start monitoring you. Uncapping your modem is against their terms of service because you are stealing bandwidth from their other users. They will disconnect your service and you will have a hard time getting them to turn it back on.

On a side note, did you know that @home prohibits the running of a GAME server on their service? I mean damn....I thought what they meant by server was a web or FTP server...the @home support guy told me otherwise.
dizasta is offline   Reply With Quote
Old 7th Nov 2000, 01:19 PM   #4
kamikaze9
Registered User
 
Join Date: Apr. 29th, 2000
Posts: 1,704
Yea, when I was running my FTP server, I was yearning to uncap the modem... but getting it taken away from me isn't worth the risk, so I thought against it.
kamikaze9 is offline   Reply With Quote
Old 7th Nov 2000, 01:33 PM   #5
Morety
The Farterator
 
Morety's Avatar
 
Join Date: Feb. 23rd, 2000
Location: Toronto
Posts: 12,236
My modem is capped to a 3 meg max. It's a ten meg modem, but I'd have to uncap the modem itself to get the 10 megs, and I'm sure that if I did, the cable co. would be on my arse in seconds.

I'm sure you can only get as much as your modem would allow. If she's offering, and you think you can get away without being caught, uncap your modem. I find it hard to believe though. She may be able to open your bandwidth to your modem's max capacity.
__________________
]LoL[Morety|BuF

Morety is offline   Reply With Quote
Old 7th Nov 2000, 02:46 PM   #6
[BA]Maverick
ToP*GuN-like
 
Join Date: Jul. 26th, 2000
Posts: 172
Angry

dizasta is exactly right. One of my clanmates had set up a UT server for us and it ran extremely smooth, especially for a cable server. No less than 2 weeks later, Rogers@home was all over his ass threatening to cut him off if he didn't shut down his server. Total b.s. Are we ever going to see the day when high-speed ISP's don't have us all by the balls?
__________________



Black Aces UT Clan - Dealing Death
[BA]Maverick is offline   Reply With Quote
Old 7th Nov 2000, 10:25 PM   #7
JuiceEggsMcKenna
MC68060/50
 
Join Date: Aug. 31st, 2000
Location: Australia
Posts: 1,322
Quote:
Total b.s. Are we ever going to see the day when high-speed ISP's don't have us all by the balls?
Packet Ham Radio
JuiceEggsMcKenna is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer