News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Off Topic > Hardware, Software & Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 26th Nov 1999, 11:21 PM   #1
Artic
Registered User
 
Join Date: Nov. 11th, 1999
Location: Albuquerque, NM, USA
Posts: 35
Post

Does any one now how to cure UT hic-ups in the retail version ? I had thisa problem in the early ver of the demo but the patch fixed it, but now i have the problem in retal. An ideas

------------------
I think, I think, therefor I think I think I might just be... I think ..?
Artic is offline   Reply With Quote
Old 27th Nov 1999, 05:38 AM   #2
Guinness
Registered User
 
Join Date: Nov. 26th, 1999
Posts: 73
Post

HIC-UPS?
heheh
[img]/~unreal/ubb/html/smile.gif[/img]>
Guinness is offline   Reply With Quote
Old 27th Nov 1999, 01:24 PM   #3
Finko
Registered User
 
Join Date: Nov. 27th, 1999
Location: Allentown, PA USA
Posts: 2
Post

It all depends on what type of system your using. I have a P400, 96 RAM with a tnt2 ultra and it ran like crap. Don't use OpenGL, use Direct3d. It's a thousand times better if your using a non-voodoo card. OpenGL support is experimental. Often, hard drive swapping is solved with more RAM. I'd guess that, in reality, 64 is the minimum, no matter what the Minimum System Requirement call for.
Finko is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer