News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Off Topic > Hardware, Software & Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11th Nov 1999, 08:02 AM   #1
inferno
Registered User
 
Join Date: Nov. 10th, 1999
Posts: 1
Post

ok b4 i begin heres my machine:
P166MMX, 32megs ram, 6.4 gig hd, 12 meg voodoo 2 blackmagic 3dfx card, ect ect

now my problem is after i install the demo of UnReal i go to start it, it asks me bout my 3dfx card, i say yes, and it goes into the game, the only problem is that its wavy, like blurred out of unreconizable distortion like horozontal lines are moving back and forth, im sure some one knows what i mean, and i cant play. i want to play though. does ne one know what the problem is?? could it be my desktop settings? i dont know kan some one help.

Inferno
inferno is offline   Reply With Quote
Old 11th Nov 1999, 04:24 PM   #2
L_S
.
 
L_S's Avatar
 
Join Date: Nov. 24th, 1999
Posts: 5,102
Post

Are you sure you have the latest drivers for your vid card?

Anyway, not to discourage you but UT will absolutely crawl on that machine.

------------------
LiquiD_SiN
If you have a problem with or find anything disturbing with the preceding post, please feel free to click here.
L_S is offline   Reply With Quote
Old 12th Nov 1999, 06:25 AM   #3
Liquid_Silver
Registered User
 
Join Date: Oct. 26th, 1999
Location: Sydney, NSW, Australia.
Posts: 4
Post

I think i know what you mean, it sounds like you have your V2 clocked to a frequency too high for it to handle...
right click on your win desktop and go into properties, select your V2 properties Tab, and check the frequency, if its over 90, then try setting it to 80 or something, it should be operating fine at about 90, but try this anyway...
Liquid_Silver is offline   Reply With Quote
Old 13th Nov 1999, 07:35 AM   #4
Liquid_Silver
Registered User
 
Join Date: Oct. 26th, 1999
Location: Sydney, NSW, Australia.
Posts: 4
Post

I've seen exactly what he's talkin about Easy_Target, and its from a frequency that is too high for the hardware to cope, i could be wrong of course, but i'm pretty sure. i o/c'ed my V2 and i went too far and thats exactly the effect i had in unreal. Poor system specs don't create visual distortion, they make the game run like crap. My friend had a P133 with 16mb RAM and no vid card and he still ran Unreal, it was in 300x200 and everything was turned off and it still ran really really slow, but there was no visual distortion.

Inferno, i say again, make sure its not your vid. card frequency thats causin this.
Liquid_Silver is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer