News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Unreal Development > Mapping

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 2nd Feb 2000, 02:17 PM   #1
Vincent Cadieux
Registered User
 
Join Date: Feb. 1st, 2000
Location: Saint-Jean,Canada,Quebec
Posts: 5
Post

Is there a mean to put scripted pawn in UT? Cauz i'm working on a new intro for UT and I want to put some pawn walking here and here..but when i put one..i got to test the map..and i dont see the alien...thanx for your help..
Vincent Cadieux is offline   Reply With Quote
Old 2nd Feb 2000, 05:23 PM   #2
Wanderer
Registered User
 
Join Date: Jul. 7th, 2000
Posts: 1,334
Post

Not without editing some of the Unrealscript. Not my department either.
Wanderer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer