News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Original Unreal Tournament

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20th Aug 2000, 01:27 PM   #1
mnfs
Registered User
 
Join Date: Mar. 1st, 2000
Posts: 91
Unhappy

I have the Detonator 3 drivers for my Annihilator 2 and every time I play UT it always crashes in the middle a game (or at the menu) and comes up with a lot of colors and lines. I have tried different versions of UT: 400, 420, and 428, so I know that's not the problem. I really like these vid drivers and I don't want to get rid of them because other games won't work well with older drivers (particulary Q3A, which locks up with certain older drivers). Is there a way to fix this problem without getting different drivers? Anything known of this problem?
mnfs is offline   Reply With Quote
Old 20th Aug 2000, 03:03 PM   #2
Dubious[GDI]
UT Server Guru
 
Dubious[GDI]'s Avatar
 
Join Date: Apr. 20th, 2000
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 158
Det 3's seem to have a lot of problems. Not much you can do, but if you want to give it a shot, head over to http://www.reactorcritical.com and go to the Driver forum. Lots of talk on the Det 3's there.
Dubious[GDI] is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer