News • UnrealEd • Files • Mods • FragBU • Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Original Unreal Tournament

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18th Aug 2000, 02:22 PM   #1
TDCxNatas
Registered User
 
Join Date: Jan. 21st, 2000
Posts: 54
bug i have found with 428..

1. there seems to be something wrong with the netcode for dial up users
2. i have had a lock up where the keyboard stoped responding then ending in a page fault
3. when weapons fall on the ground they sink in
4. when you toss a weapon out your teammate can pick it up then you can also pick it up (only happend once)
5. also someone told me that my skin didnt have any textures while use the sheild belt

post more just curious what funky things have happend


__________________
Your just jelious cause the voices only talk to me Ķ:ŽD

TDCxNatas is offline   Reply With Quote
Old 18th Aug 2000, 02:29 PM   #2
Kokensu
Fire in Ma Belly!
 
Kokensu's Avatar
 
Join Date: Jan. 4th, 2000
Location: Shut yo mouth!
Posts: 2,912
When I tried 4.28 everytime I alt-esc from UT it crashed, even if it was from another program like AIM. Same thing happened on my friends PC. Also the error messages when you can't connect to a server have become too ambiguous. Ex. Instead of "server full", "map version mismatch", "server refused to send model" messages you get...."connection refused". That's it! That's pretty damn lame if you ask me. I posted an earlier thread on that problem to see if anyone else had it but I didn't get much response.
__________________


Ignorance is bliss. Until you realize just how ignorant you are.
----------
"We are destined to gain knowledge from our wildest dreams, as deep as an ocean, as calm as a forest tree, my soul...is at last free...." - LTJ Bukem
Kokensu is offline   Reply With Quote
Old 18th Aug 2000, 03:10 PM   #3
~NitroFish*
Registered User
 
Join Date: Jun. 26th, 2000
Location: Tucson, AZ ,USA
Posts: 62
I installed 428 and UT worked fine in single player mode. No lockups, no GPFs and seemed to run smoother. But, on-line play sucked big time. Pings jumping constantly from 80 to 500+ while playing.

I un-installed UT, re-installed and patched back to 420. Pings are alot more stable now like it was before I installed 428.

__________________
"I'm the suckiest suck that ever sucked at sucking." - Homer J. Simpson


~NitroFish* is offline   Reply With Quote
Old 18th Aug 2000, 03:46 PM   #4
Rooster
Local Legend
 
Rooster's Avatar
 
Join Date: Jan. 4th, 2000
Location: Fort Mill, SC
Posts: 5,287
At a 100% success rate so far...

Uninstall, delete your unrealtournament.ini, and your user.ini (or at least back them up first - but remove them from the system directory).


Install UT
Install Bonus Pack
Install 428 patch

So far, it's worked for everyone that's had problems.
__________________
"Let every nation know, whether it wishes us well or ill, that we shall pay any price, bear any burden,
meet any hardship, support any friend, oppose any foe, to assure the survival and success of liberty." John F. Kennedy


My Rig(s)
Rooster is offline   Reply With Quote
Old 18th Aug 2000, 04:32 PM   #5
RaptoR
been here far too long
 
RaptoR's Avatar
 
Join Date: May. 7th, 2000
Location: UK
Posts: 3,524
428 is far from perfect, but do u remember 425? eugh.
__________________
RaptoR is offline   Reply With Quote
Old 18th Aug 2000, 05:10 PM   #6
Kokensu
Fire in Ma Belly!
 
Kokensu's Avatar
 
Join Date: Jan. 4th, 2000
Location: Shut yo mouth!
Posts: 2,912
I installed 4.28 on a fresh install(completely clean system), and I had all those problems stated above. I had no problems with 4.25 however. Haha, go figure
__________________


Ignorance is bliss. Until you realize just how ignorant you are.
----------
"We are destined to gain knowledge from our wildest dreams, as deep as an ocean, as calm as a forest tree, my soul...is at last free...." - LTJ Bukem
Kokensu is offline   Reply With Quote
Old 23rd Aug 2000, 04:57 PM   #7
Goofus Maximus
Registered User
 
Join Date: Aug. 23rd, 2000
Location: St. Louis Area
Posts: 2
Unhappy

I too did a fresh install of UT and 428 patch, and I also had the "ping swing" problem and the "keyboard freeze" problem with the crash at the end! The 420 patch works perfectly for me however, as does the 226 patch for Unreal.
Goofus Maximus is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer