News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Unreal Tournament

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 24th Mar 2012, 09:20 AM   #1
BrandyBogard
Registered User
 
Join Date: Mar. 24th, 2012
Location: Rossville, GA
Posts: 2
Angry Weird model bug in UT99

Some models are messed up. I started some botmatches out of boredom with the Nali Weapons mod and noticed that the weapon model was messed up.

Here's a screenshot taken in the D3D renderer. Note the holes in the model.

BrandyBogard is offline   Reply With Quote
Old 29th Mar 2012, 06:27 PM   #2
Leo(T.C.K.)
Registered User
 
Leo(T.C.K.)'s Avatar
 
Join Date: May. 14th, 2006
Posts: 3,951
What version are you using? If you are using something like 451, better forget about it, 451 is only good for servers (aside the fact that it destroys phys_spider actors, ugh), this is what it does if you are using it as client, stuff that shouldn't be masked gets masked etc. Use official versions for client not 451.
Leo(T.C.K.) is offline   Reply With Quote
Old 29th Mar 2012, 09:07 PM   #3
BrandyBogard
Registered User
 
Join Date: Mar. 24th, 2012
Location: Rossville, GA
Posts: 2
Thanks. I'll keep that in mind.
BrandyBogard is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer