NewsUnrealEdFilesModsFragBULiandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Unreal Tournament 2003/2004

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27th Jun 2011, 11:22 AM   #1
Sportaçus
Protecting the citizens of Lazytown.
 
Sportaçus's Avatar
 
Join Date: Feb. 17th, 2009
Posts: 470
UT2004 crashes computer when trying to start

I have been playing UT for no problem for years, I have not loaded anything new and have been playing on the same servers.

The problem is that when I try to start UT my, the black screen shows up, but than nothing happens and my mouse and keyboard won't respond. My harddrive is defragmented too. Is there any way I can check to my sure my System folder isn't corruput in some way or am I going to have to do a fresh install?
__________________
Sportaçus is offline   Reply With Quote
Old 27th Jun 2011, 04:57 PM   #2
Arnox
UT99/2004 Mod Crazy
 
Arnox's Avatar
 
Join Date: Mar. 26th, 2009
Location: Beyond
Posts: 1,555
I don't know. I don't think I should help someone who's uploading a virus to my computer.

Seriously though, check the log and see what happened.
__________________
|


Quote:
Originally Posted by http://www.intosanctuary.com/index.php?topic=2.0
It doesn't matter if you like music. It doesn't matter if you like demolitions. It doesn't matter if you like games. Doesn't matter if you like sports or swearing or drugs or even pirating. This forum has what you need.
Arnox is offline   Reply With Quote
Old 28th Jun 2011, 10:37 PM   #3
Hermskii
www.Hermskii.com
 
Hermskii's Avatar
 
Join Date: Apr. 13th, 2003
Location: Houston
Posts: 861
Press the brightness key a few times. I think it is F10 or F11. You may have had it all the way up and hit it one more time by accident and set it all the way back to no brightness. Thus, a black screen. Just a thought. I've that mistake before.
Hermskii is offline   Reply With Quote
Old 30th Jun 2011, 12:08 PM   #4
Sportaçus
Protecting the citizens of Lazytown.
 
Sportaçus's Avatar
 
Join Date: Feb. 17th, 2009
Posts: 470
I got it guys, the UT2004 ini file was corrupt, luckily I keep a back up and replaced it, thanks for the help though.

And Hermskii, did you read my entire post, the keyboard and mouse wouldn't respond
__________________
Sportaçus is offline   Reply With Quote
Old 1st Jul 2011, 12:14 AM   #5
Hermskii
www.Hermskii.com
 
Hermskii's Avatar
 
Join Date: Apr. 13th, 2003
Location: Houston
Posts: 861
I guess I did not. I'm actually ill right now and heavily medicated. I'll pay closer attention next time. Sorry about that!
Hermskii is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer