News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Unreal Development > Mapping

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28th Feb 2010, 11:01 AM   #1
Robject09
Registered User
 
Join Date: Nov. 4th, 2009
Posts: 37
Question "Play From Here" testing option no longer working

Just a quick question. I'm new to the UTed, so I'm hoping this is something that can be answered with a "you press this key" or a "you select this option" but I am having problems testing my map using the "Play From Here" option.

At the moment, when I right click and select "Play From Here" the game is starting from one of my player start locations (as if I went to Build then selected "Play Level").

Does anyone know of a simple way to get the "Play From Here" function to work correctly again? - As this is swiftly getting my blood pressure up
Robject09 is offline   Reply With Quote
Old 28th Feb 2010, 11:16 AM   #2
Robject09
Registered User
 
Join Date: Nov. 4th, 2009
Posts: 37
... okay, after further testing I've found that the "Play From Here" option functions correctly only after rebuilding the whole map - so still not much use.

Last edited by Robject09; 28th Feb 2010 at 12:28 PM. Reason: I thought the problem was solved but it isn't
Robject09 is offline   Reply With Quote
Old 28th Feb 2010, 12:32 PM   #3
Wormbo
 
Wormbo's Avatar
 
Join Date: Jun. 4th, 2001
Location: Germany
Posts: 5,774
Any testing requires a rebuilt map, at least geometry and paths.
__________________
Wormbo's UT/UT2004/UT3 mods | YouTube channel | PlanetJailbreak/JDN | Unreal Wiki | Liandri Archives
Everything you ever wanted to know about replication| UnrealScript security considerations
<elmuerte> you shouldn't do all-nighters, it's a waste of time and effort
<TNSe> nono
<TNSe> its always funny to find code a week later you dont even remember writing
<Pfhoenix> what's worse is when you have a Star Wars moment
<Pfhoenix> "Luke! I am your code!" "No! Impossible! It can't be!"
Wormbo is offline   Reply With Quote
Old 28th Feb 2010, 01:47 PM   #4
Robject09
Registered User
 
Join Date: Nov. 4th, 2009
Posts: 37
Bummer. It's probably to do with the pathing then, as I was moving some health objects around. I don't get why it wan't occuring when I was doing the same thing earlier though... saying that, perhaps I hadn't built the map with the objects I was moving around yet.

Thanks for the response Wormbo.
Robject09 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
play from here, player start, test map, testing

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer