News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Unreal Development > Mapping

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15th Nov 2008, 08:44 AM   #1
WedgeBob
XSI Mod Tool User
 
WedgeBob's Avatar
 
Join Date: Nov. 12th, 2008
Location: Cleveland, OH, USA
Posts: 542
Capping Number of Players/Bots allowed in map.

I'm putting together a 2 - 4 player map (DM-4Way-TitanArena) for UT2004, and wondering how to make sure that this is capped so that way I only have up to four players spawn at any given time, with myself included. I'm not wanting any annoying bots that weren't supposed to be there spawn out of nowhere. Anyone know how to cap the number of bots/players in UE2? I was looking in all sorts of properties and actor infos, etc... Wonder where to find all this. I have four physical starting positions, that's a start, but wonder where to make sure that those only mean that one can spawn from those at a time.

Last edited by WedgeBob; 15th Nov 2008 at 08:48 AM.
WedgeBob is offline   Reply With Quote
Old 22nd Nov 2008, 11:02 AM   #2
TurdDrive
sam k
 
TurdDrive's Avatar
 
Join Date: Oct. 31st, 2008
Location: WALES
Posts: 3,454
try only putting 4 bots in your map?
TurdDrive is offline   Reply With Quote
Old 22nd Nov 2008, 11:58 AM   #3
Wormbo
 
Wormbo's Avatar
 
Join Date: Jun. 4th, 2001
Location: Germany
Posts: 5,689
Specify the desired number of players for your map in the level properties, then in Instant Action set bot count to map default. The editor just uses the in-game settings.

Also, you could just "killbots" and "addbots 4" or whatever number of bots you want to have.
__________________
Wormbo's UT/UT2004/UT3 mods | YouTube channel | PlanetJailbreak/JDN | Unreal Wiki | Liandri Archives
Everything you ever wanted to know about replication| UnrealScript security considerations
<elmuerte> you shouldn't do all-nighters, it's a waste of time and effort
<TNSe> nono
<TNSe> its always funny to find code a week later you dont even remember writing
<Pfhoenix> what's worse is when you have a Star Wars moment
<Pfhoenix> "Luke! I am your code!" "No! Impossible! It can't be!"
Wormbo is offline   Reply With Quote
Old 29th Nov 2008, 11:51 AM   #4
Vicious3745
Registered User
 
Vicious3745's Avatar
 
Join Date: Oct. 29th, 2008
Posts: 69
is there a way to uncap?
Curious question, because i made a map for 32 players once, but i couldn't get out 32 bots..
Vicious3745 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer