BeyondUnreal Forums
BeyondUnreal Forums
Old 19th Nov 2005, 01:21 PM   #1
x23x
Registered User
 
Join Date: Nov. 19th, 2005
Posts: 1
Question Error when starting the Game

Hello.

I get this MEssage when I try to start the game. Do I have a wrong version of UT2004? How do I figure that ouT?

Thanks! Alex

***************
UT2004 Build UT2004_Build_[2004-03-03_02.42]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1532 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (7772)

Fehler b. Eintrag MOV-Menu.ut2: Datei 'MOV-Menu.ut2' nicht gefunden
"Error by Entry MOV-Menu.ut2: File 'MOV-Menu.ut2' not found
Verlauf: UGameEngine::Init <- InitEngine
x23x is offline   Reply With Quote
Old 19th Nov 2005, 01:40 PM   #2
DA|Dante
Evil DA bot
 
DA|Dante's Avatar
 
Join Date: Sep. 17th, 2003
Posts: 117
Yes, as it seems you didn't install any patch after installing UT2004. Take a look at www.unrealtournament.com and download the latest patch.
DA|Dante is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer