News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Unreal Development > Mapping

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 8th Nov 2005, 11:34 AM   #1
MrSmiles
selimsrm
 
MrSmiles's Avatar
 
Join Date: Jan. 8th, 2005
Location: Swizzle Firma
Posts: 1,674
Modeling in ACAD?

i can do some modeling in AutoCAD and i was wondering if i could take that and inport it into ued?
__________________
_______________
_________
___
MrSmiles is offline   Reply With Quote
Old 8th Nov 2005, 12:13 PM   #2
devilShadow
Registered User
 
Join Date: Aug. 28th, 2005
Posts: 63
CADtoUnreal

You might check here, it's pretty brief but might have some useful info.
__________________
BloodStorm
devilShadow is offline   Reply With Quote
Old 8th Nov 2005, 01:26 PM   #3
MrSmiles
selimsrm
 
MrSmiles's Avatar
 
Join Date: Jan. 8th, 2005
Location: Swizzle Firma
Posts: 1,674
i've been there all day

i guess i need 3ds
__________________
_______________
_________
___
MrSmiles is offline   Reply With Quote
Old 8th Nov 2005, 02:19 PM   #4
devilShadow
Registered User
 
Join Date: Aug. 28th, 2005
Posts: 63
Quote:
Originally Posted by MrSmiles
i've been there all day

i guess i need 3ds
Probably i mean in theory all you need is an ASE file, but ASE exporters are pretty few and far between, and for ACAD i doubt one exists. Sorry
__________________
BloodStorm
devilShadow is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer