News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Off Topic > Hardware, Software & Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18th Sep 2005, 04:50 AM   #1
HTM|jiN
Registered User
 
Join Date: Sep. 13th, 2005
Posts: 4
Big FireFox issue?

I got the Moxzilla fire fox thing to help block popups but now I cant even access the internet at all without using: Myie browser--I cant find firefox or anything to remove it--Any ideas
Also: I have an old CD with three games on it and it wants to use DOS--How can I install on XP?
HTM|jiN is offline   Reply With Quote
Old 18th Sep 2005, 05:08 AM   #2
HTM|jiN
Registered User
 
Join Date: Sep. 13th, 2005
Posts: 4
Meaning MyIE2 browser--And when I use MYIE2 I get all the popups again lol--why cant I even find Firefox in control panel? How do fix this stuff?
HTM|jiN is offline   Reply With Quote
Old 18th Sep 2005, 03:56 PM   #3
Kyllian
if (Driver == Bot.Pawn); bGTFO=True;
 
Kyllian's Avatar
 
Join Date: Aug. 24th, 2002
Location: 45.64.294
Posts: 3,561
Not exactly the ideal forum to ask about Firefox problems

Try here: http://forums.mozillazine.org/viewforum.php?f=38
__________________



Quote:
Originally Posted by Azura View Post
Welcome to BuF, home of the bukkake angel O_o...
Kyllian is offline   Reply With Quote
Old 18th Sep 2005, 10:45 PM   #4
HTM|jiN
Registered User
 
Join Date: Sep. 13th, 2005
Posts: 4
Why not the right foruM?
And any info about the DOS game?
HTM|jiN is offline   Reply With Quote
Old 19th Sep 2005, 12:23 AM   #5
Kyllian
if (Driver == Bot.Pawn); bGTFO=True;
 
Kyllian's Avatar
 
Join Date: Aug. 24th, 2002
Location: 45.64.294
Posts: 3,561
This is BeyondUnreal, we're not exactly FireFox experts
That's why I posted the link to the Mozilla forums, so you can get answers from the people who actually made Firefox

Soory about the DOS stuff, no clue
__________________



Quote:
Originally Posted by Azura View Post
Welcome to BuF, home of the bukkake angel O_o...
Kyllian is offline   Reply With Quote
Old 19th Sep 2005, 07:35 AM   #6
Crowze
Bird Brain
 
Join Date: Feb. 6th, 2002
Location: Cambridgeshire, UK
Posts: 3,554
To run DOS games, search for Abandon Loader.
__________________

Infiltration | Sentry Studios
Crowze is offline   Reply With Quote
Old 19th Sep 2005, 07:49 AM   #7
Persefone
Ms God!
 
Persefone's Avatar
 
Join Date: Jun. 2nd, 2005
Posts: 252
To run DOS games on XP you need DOSBox

http://dosbox.sourceforge.net/news.php?show_news=1

It is an emulator.

Last edited by Persefone; 19th Sep 2005 at 07:50 AM.
Persefone is offline   Reply With Quote
Old 19th Sep 2005, 03:20 PM   #8
briach
ಠ_ಠ DaReTaL ಠ_ಠ
 
briach's Avatar
 
Join Date: Sep. 2nd, 2005
Location: _ FeiShan _
Posts: 928
If you are using SpyBlaster or some firewall it might be blocking Firefox so you need to fool with their settings.
__________________
briach is offline   Reply With Quote
Old 19th Sep 2005, 03:27 PM   #9
Defeat
GET EM WITH THE BACKSMACK WOOOOO
 
Defeat's Avatar
 
Join Date: Apr. 2nd, 2005
Location: Illinois
Posts: 2,933
>For the Firefox thing, are you using the latest version of Firefox? Other than that i don't know but i'll look into it for you. DOSBox didn't work that well for me, all I wanted was the sound and it didn't work very well. I'll try the Abandon Loader and if it doen't work very well i'm building an old Win95 computer so i'll just use it. Oldschool games rule
__________________
"Timing power ups has been around since Halo 1"
-Tom Taylor aka T-squared aka a professional Halo player

Q3A kill message: HAY YOU JUST KILLED SOMEONE, HAVE FUN BEING KILLED NOW SINCE THIS MESSAGE IS HUGE

DRW-Nemesis|away> just wait for it 2 more months, and even x6 wouldn't able to beat the best TAM teams
Defeat is offline   Reply With Quote
Old 21st Sep 2005, 10:51 AM   #10
Majik
blargh
 
Majik's Avatar
 
Join Date: Jun. 24th, 2004
Location: Denmark
Posts: 1,040
Quote:
Originally Posted by Defeat
>For the Firefox thing, are you using the latest version of Firefox? Other than that i don't know but i'll look into it for you. DOSBox didn't work that well for me, all I wanted was the sound and it didn't work very well. I'll try the Abandon Loader and if it doen't work very well i'm building an old Win95 computer so i'll just use it. Oldschool games rule
Or you could try out VDMSound, which is a soundcard emulator. Has worked like a charm for me.
Majik is offline   Reply With Quote
Old 21st Sep 2005, 01:57 PM   #11
Defeat
GET EM WITH THE BACKSMACK WOOOOO
 
Defeat's Avatar
 
Join Date: Apr. 2nd, 2005
Location: Illinois
Posts: 2,933
>I tried it too wtih no luck, i'll just use the PC iv'e been building for the games.
__________________
"Timing power ups has been around since Halo 1"
-Tom Taylor aka T-squared aka a professional Halo player

Q3A kill message: HAY YOU JUST KILLED SOMEONE, HAVE FUN BEING KILLED NOW SINCE THIS MESSAGE IS HUGE

DRW-Nemesis|away> just wait for it 2 more months, and even x6 wouldn't able to beat the best TAM teams
Defeat is offline   Reply With Quote
Old 28th Sep 2005, 04:23 PM   #12
TNTxplosiv
I Am Da Bomb
 
TNTxplosiv's Avatar
 
Join Date: Jul. 3rd, 2005
Location: UK
Posts: 40
Since this thread is about firefox, any idea on why when I visit sites with scrolling text in IE they come up fine but in firefox they scroll repeatedly and don't display properly?

Only suggestion I'd have about dos based games is you could always dual boot two different OS(es) and use ME or something for old games while using XP for the new ones (if you want to go down that road). I've had older systems like that in the past and it worked well Dunno if you wanna go down that road tho?
TNTxplosiv is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer