News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Reviews > Nali City > Nali City - General Forums > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20th Aug 2005, 11:09 AM   #1
PsyXandeR
Registered User
 
PsyXandeR's Avatar
 
Join Date: Aug. 5th, 2005
Location: W00ting himself on CTF-AllYourW00T
Posts: 696
UT2004 problem

PLS help! I can't play the game because the spectatorcam don't want moving! Intro level can not be skipped level is loading without loading screen! PLS HELp!
PsyXandeR is offline   Reply With Quote
Old 20th Aug 2005, 06:57 PM   #2
Manticore
Official BUF Birthday Spammer
 
Manticore's Avatar
 
Join Date: Nov. 5th, 2003
Location: Optimum Trajectory-Circus of Values
Posts: 4,289
Question ?

Are you playing online or offline?

This sounds like an online connection thing; perhaps you need to check your setup.

Have you been installing any mods or mutators? You may need to re-install/repair your install.......
Manticore is offline   Reply With Quote
Old 21st Aug 2005, 02:37 PM   #3
PsyXandeR
Registered User
 
PsyXandeR's Avatar
 
Join Date: Aug. 5th, 2005
Location: W00ting himself on CTF-AllYourW00T
Posts: 696
Repaired UT2004 by deleting System/default.ini. Now it is playable. Thanks for helping.
PsyXandeR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer