Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search Home

Go Back   BeyondUnreal Forums > Mods > Infiltration > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 2nd Apr 2005, 10:17 PM   #1
Vahlemon
RRROOOOAAAARRR!!!!
 
Vahlemon's Avatar
 
Join Date: Jul. 17th, 2004
Posts: 80
Texture exporting problem

Errr, ok everytime i try to export a texture win infunrealed/unrealed, i get the error shown on the screenshot attached.

Any way to fix that? or a workaround? something?
Attached Images
File Type: jpg Untitled-1.jpg (409.9 KB, 10 views)
__________________
Vahlemon is offline   Reply With Quote
Old 3rd Apr 2005, 01:09 AM   #2
fist_mlrs
that other guy
 
Join Date: Jan. 4th, 2001
Location: Zittau, Germany
Posts: 1,496
are you exporting a scripted texture (animated fire or water)?
__________________

www.sentrystudios.net
fist_mlrs is offline   Reply With Quote
Old 3rd Apr 2005, 01:37 AM   #3
Vahlemon
RRROOOOAAAARRR!!!!
 
Vahlemon's Avatar
 
Join Date: Jul. 17th, 2004
Posts: 80
Quote:
Originally Posted by fist_mlrs
are you exporting a scripted texture (animated fire or water)?

Camos, doubt those are anything of that

And besides, i've tried with Lots of different textures and nothing seems to work
__________________
Vahlemon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer