News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Unreal Development > Coding

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15th Mar 2005, 02:46 PM   #1
CK-Atlantic
Registered User
 
Join Date: Mar. 15th, 2005
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 4
Unhappy Computer restarts after quitting UT2k4

Hi guys!

I've got a very unusual problem!
I wrote this little nice script for UT2k4:

http://home.arcor.de/ck-atlantic/NAnimMesh.txt

It works fine, the animation is played, i can hear a sound, the random break and triggering also works. The problem comes when I quit the game. I can see the windows desktop for about half a second, then the screen turns black and the computer restarts.

The Problem is only with maps using that script. I use WOTGreal for compiling. The Compiler doesn't show any errors except the following warning:

ExecWarning: E:\UT2004\nemesis\Classes\NAnimMesh.uc(19) : ExecWarning, Missing meshmap, texture, or num (MESHMAP=Schlauch01 NUM=1 TEXTURE=Texture'Engine.DefaultTexture')

It would be nice if anyone can help me, I really go crazy with this.

Last edited by CK-Atlantic; 15th Mar 2005 at 02:56 PM.
CK-Atlantic is offline   Reply With Quote
Old 15th Mar 2005, 03:18 PM   #2
elmuerte
Master of Science
 
elmuerte's Avatar
 
Join Date: Jan. 25th, 2000
Location: the Netherlands
Posts: 1,936
check the ut2004.log file
elmuerte is offline   Reply With Quote
Old 15th Mar 2005, 03:39 PM   #3
CK-Atlantic
Registered User
 
Join Date: Mar. 15th, 2005
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 4
This doesn't help me anything because there are only the following lines in it after the PC restarts:

Log: Log file open, 03/15/05 21:36:06
Init: Name subsystem initialized
Init: Detected: Microsoft Windows XP 5.1 (Build: 2600)
Init: Version: 3323 (128.29)
Init: Compiled: Sep 7 2004 17:18:28
Init: Command line: Autoplay.ut2?NumBots=0 HWND=327948 -log
Init: Character set: Unicode
Init: Base directory: E:\UT2004\System\
Init: Ini:UT2004.ini UserIni:User.ini
Init: Build label: UT2004 Build UT2004_Build_[2004-09-07_17.17]
Init: Object subsystem initialized
CK-Atlantic is offline   Reply With Quote
Old 15th Mar 2005, 04:39 PM   #4
Bob242
Registered User
 
Join Date: Aug. 27th, 2004
Posts: 34
You could have a batch file run the program, and backup the log file upon it quitting. Assuming the batch file has a chance to backup the log before the computer restarting you should be fine.
Bob242 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer