News Ľ UnrealEd Ľ Files Ľ Mods Ľ FragBU Ľ Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Unreal Tournament 2003/2004

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 2nd Oct 2004, 09:44 AM   #1
[HT]▄berByte
Registered User
 
Join Date: Jul. 31st, 2004
Posts: 142
Force Direct 3D to use TRUFORM?

There seems to be no way of forcing the latest ATI drivers to use TRUFORM, only disabled and application preferance. Is there any way I can force it to be used?
[HT]▄berByte is offline   Reply With Quote
Old 2nd Oct 2004, 10:03 AM   #2
BinarySystem
Banned
 
Join Date: Jun. 10th, 2004
Posts: 705
Errr. It seems like threads like this are somewhat periodic. Maybe one should be stickied or something.

Here's a previous thread on the topic:
http://forums.beyondunreal.com/showt...ht=tesselation
BinarySystem is offline   Reply With Quote
Old 2nd Oct 2004, 11:25 AM   #3
[HT]▄berByte
Registered User
 
Join Date: Jul. 31st, 2004
Posts: 142
Holy mother of ****!!! I get like 2 fps with it enabled, and it makes no graphical difference. Probably because I have a PCI video card, but what amazes me that I have graphics set at holy sh*t, and 1024x768 w/ 32 bit color, and anostropic filtering enabled at 16x and I generally get 40fps. I didnt realize how much this would cripple the graphics. And BTW, why can I only hear voice chat if I use 3D audio? I paid good money for a sound card that supported eax4.0 advanced hd 24bit!
[HT]▄berByte is offline   Reply With Quote
Old 2nd Oct 2004, 01:14 PM   #4
BinarySystem
Banned
 
Join Date: Jun. 10th, 2004
Posts: 705
Perhaps you set the tesselation factor too high. It greatly increases the polygon count of the models - if that causes you to run out of video RAM you will be doing a lot of swapping in and out of video RAM which will really impact performance.
BinarySystem is offline   Reply With Quote
Old 2nd Oct 2004, 01:56 PM   #5
[HT]▄berByte
Registered User
 
Join Date: Jul. 31st, 2004
Posts: 142
Not likely that I ran out of video ram, I may have a PCI video card, but it does have 256mb of ram.
[HT]▄berByte is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer