News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Unreal Tournament 2003/2004

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 9th Jul 2004, 12:46 PM   #1
monkey8
Registered User
 
Join Date: Apr. 4th, 2004
Posts: 87
Sound problems...

I formatted my computer, installed UT2004, and the newest patch. Some reason when I click on buttons in the GUI I get a "static" type noise. I don't notice it in game, but it doesn't seem right.

Anyone else notice this?
monkey8 is offline   Reply With Quote
Old 9th Jul 2004, 01:07 PM   #2
Slainchild
Gold Member
 
Slainchild's Avatar
 
Join Date: Apr. 3rd, 2004
Location: London, Ontario
Posts: 3,516
Play with the audio setup buttons. And your sound card mixer. A friend of mine had problems with onboard (5.1) sound, maybe this could be the problem.
Slainchild is offline   Reply With Quote
Old 9th Jul 2004, 02:38 PM   #3
Chaser
Boi BOI!!!!
 
Chaser's Avatar
 
Join Date: Mar. 16th, 2004
Posts: 497
I get a similar problem (along with many mic problems) on the menu screen. Whenever I click one of the buttons I get a really low tone. It only happens when im using my 5.1 setup. But that sound is soooo loud, it rattles my desk and i have to turn off my sub when im navigating the menus lol.
__________________

No siggy wig?
Chaser is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer