News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Unreal Development > Coding

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22nd Jun 2004, 05:59 PM   #1
Lehm
Registered User
 
Join Date: Nov. 26th, 2000
Posts: 35
noob help with spawning.

I'm having a little difficulty with the spawn function. I have created a class that is extended from actor. No matter what I do I cannot get the thing to spawn. I have no trouble spawning classes extended from emitter. What are common reasons that actors won't spawn?
Lehm is offline   Reply With Quote
Old 22nd Jun 2004, 06:02 PM   #2
dataangel
Registered User
 
Join Date: Apr. 11th, 2004
Posts: 184
Is there an error in your UT2004.log?
dataangel is offline   Reply With Quote
Old 22nd Jun 2004, 06:12 PM   #3
Lehm
Registered User
 
Join Date: Nov. 26th, 2000
Posts: 35
Nope. I assume you talking about the bNoDelete error. The only way that I know it's not spawning is that I have 2 checks. One in the class that spawns it, and it always returns none, and then I have a check in the spawned classes function PostBeginPlay
Lehm is offline   Reply With Quote
Old 22nd Jun 2004, 10:16 PM   #4
Lehm
Registered User
 
Join Date: Nov. 26th, 2000
Posts: 35
Don't Ask me how but it started working. Couldn't tell you why.
Lehm is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer