News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Unreal Development > UnrealEngine2 Runtime > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 7th Jun 2004, 09:09 PM   #1
Aus_gamer
Registered User
 
Join Date: Jun. 5th, 2004
Posts: 15
.t3d files

Hey (again),

I have some t3d files that I am trying to open in the editor. When i go to the prefab browser and import them I cannot see them. The editor thinks they are there as it has saved the info about them but I cannot see them.

I make a basic room and add one there but nothing turns up, am I missing something obvious about prefabs?

S.
Aus_gamer is offline   Reply With Quote
Old 10th Jun 2004, 12:59 PM   #2
Vito
Registered User
 
Join Date: Mar. 18th, 2002
Posts: 143
Prefabs, as far as I know, are unsupported.
Vito is offline   Reply With Quote
Old 10th Jun 2004, 04:29 PM   #3
Aus_gamer
Registered User
 
Join Date: Jun. 5th, 2004
Posts: 15
So basically if I go and buy a full version of Unreal Tornament 2004 I will get the editor which supports prefabs and has more freedom than the runtime?
Aus_gamer is offline   Reply With Quote
Old 11th Jun 2004, 05:50 AM   #4
Vito
Registered User
 
Join Date: Mar. 18th, 2002
Posts: 143
Prefabs are unsupported by Epic, as far as I know. They don't use them for anything.
Vito is offline   Reply With Quote
Old 11th Jun 2004, 06:09 AM   #5
Wormbo
 
Wormbo's Avatar
 
Join Date: Jun. 4th, 2001
Location: Germany
Posts: 5,783
What are you trying to map for anyway? UT2004 and the runtime are not really compatible, so if you want to make UT2004 maps you will have to buy the game.
__________________
Wormbo's UT/UT2004/UT3 mods | YouTube channel | PlanetJailbreak/JDN | Unreal Wiki | Liandri Archives
Everything you ever wanted to know about replication| UnrealScript security considerations
<elmuerte> you shouldn't do all-nighters, it's a waste of time and effort
<TNSe> nono
<TNSe> its always funny to find code a week later you dont even remember writing
<Pfhoenix> what's worse is when you have a Star Wars moment
<Pfhoenix> "Luke! I am your code!" "No! Impossible! It can't be!"
Wormbo is offline   Reply With Quote
Old 11th Jun 2004, 06:13 AM   #6
Aus_gamer
Registered User
 
Join Date: Jun. 5th, 2004
Posts: 15
I actually bought the game today, the DVD set - how cool is that. All the 3dbuzz VTMs on the DVD - GREAT and textures coming out my kazoo..

PERFECT
Aus_gamer is offline   Reply With Quote
Old 13th Jun 2004, 09:42 PM   #7
ja8t3d
Registered User
 
Join Date: May. 15th, 2004
Posts: 4
are you rebuilding your map after opening it in the UED?

i have tossed stuff back and forth between the runtime and the ut2kx (from time to time) w/o too much trouble - you just have to rebuild and possibly retexture
ja8t3d is offline   Reply With Quote
Old 14th Jun 2004, 11:20 PM   #8
[SAS]Solid Snake
Registered User
 
[SAS]Solid Snake's Avatar
 
Join Date: Jun. 7th, 2002
Location: New Zealand
Posts: 2,633
Also as a side question, do the Static Mesh -> Brush work for UT2004 ... or is that only for specific lisences? It appears they don't work for me... Brush -> Static mesh works fine
__________________
I make the impossible possible ... ... ... to some extent.

Digital Confectioners
[SAS]Solid Snake is offline   Reply With Quote
Old 24th Sep 2004, 06:30 PM   #9
Oagh
Registered User
 
Join Date: Sep. 24th, 2004
Posts: 5
Quote:
Originally Posted by Aus_gamer
Hey (again),

I have some t3d files that I am trying to open in the editor. When i go to the prefab browser and import them I cannot see them. The editor thinks they are there as it has saved the info about them but I cannot see them.

I make a basic room and add one there but nothing turns up, am I missing something obvious about prefabs?

S.
1 go brush inport "your td3"
2 inport bursh
3 add
hope that helps
Oagh is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer