News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Unreal Development > Mapping

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27th Apr 2004, 01:07 PM   #1
Rubbish_Foo
Registered User
 
Join Date: Apr. 27th, 2004
Posts: 4
A simple question...

Hi there...

I am uncertain of how to proceed on an issue and would appreciate some advice or perhaps an explanation?... (There was a buttery please hidden in that sentence).

I am working on building a level w/in UED 3.0

I often find that I can build a level... and then I want to delete it and begin again... (cuz I have a habit of doing that...

The problem I run into is that I want to recreate the same level...
So I go and delete the map (say DM-Blahgerty), close the editor and relaunch it.

I go and start again... and I find that I cannot name the terrain the original
name... because the name already exists...
(which is Package:Mylevel, Group:whatever, NamelahBlah)...

The error I recieve is "object already exists..."

Since Mylevel is a unique command, is there a place where heightmaps are stored other than within the mylevel package? And if so how can I go about getting rid of it? Would it be in the Autoplay package from being loaded? Im clueless... thank you.

Oh if this doesn't make sense... I've often been accused of the inability to sync my ideas with proper communication...


Rubbish_Foo
Rubbish_Foo is offline   Reply With Quote
Old 27th Apr 2004, 01:30 PM   #2
Slainchild
Gold Member
 
Slainchild's Avatar
 
Join Date: Apr. 3rd, 2004
Location: London, Ontario
Posts: 3,516
If my calculations are correct, then u must go to the ut2004\system folder and delete the .ucl file there (say DM-Blahgerty.ucl), relaunch the editor, then start the map again. this should get rid of the stuff u put in the previous time and allow you to create new stuff as the .ucl file will be made again when you build the map (i don't think the editor overwrites a .ucl file if one with same name exists already)
hope this helps
Slainchild is offline   Reply With Quote
Old 27th Apr 2004, 01:34 PM   #3
Slainchild
Gold Member
 
Slainchild's Avatar
 
Join Date: Apr. 3rd, 2004
Location: London, Ontario
Posts: 3,516
or you just delete any duplicate terraininfo actors in the map...
Slainchild is offline   Reply With Quote
Old 27th Apr 2004, 01:39 PM   #4
Rubbish_Foo
Registered User
 
Join Date: Apr. 27th, 2004
Posts: 4
Thank you very much... you have been most helpful.

WOOOOOT to you guys.

Rubbish_Foo
Rubbish_Foo is offline   Reply With Quote
Old 27th Apr 2004, 04:29 PM   #5
Rubbish_Foo
Registered User
 
Join Date: Apr. 27th, 2004
Posts: 4
Just wanted you to know that I just got home and tested your solution and it worked perfectly... I appreciate your time.

Rubbish_Foo
Rubbish_Foo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer