News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Reviews > Insite > Editing & Map Playtesting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12th Dec 2003, 03:00 PM   #1
Aggressor
mutator
 
Join Date: Nov. 3rd, 2001
Location: Slovenia
Posts: 98
SealedDreadFinal crash problem

I spotted Homeslice's complaints on Nalicity about my map crashing the game. I have already got another report of such problem (UT crashes whn the map is selected in browser) at Atari forums , but it is definitely a rare occasion. I want to solve this problem before this map gets reviewed here, but I can't think of any definite reason. Would simply rebuilding the map again help?

I'd also like to hear of Homeslice's machine specification and any special mods installed.
__________________
Professional n00b
Aggressor is offline   Reply With Quote
Old 12th Dec 2003, 04:06 PM   #2
SkaarjMaster
enemy of time
 
SkaarjMaster's Avatar
 
Join Date: Sep. 1st, 2000
Location: Tampa, FL
Posts: 4,694
Didn't crash on my machine: Win98SE, Athlon 1800+, Soyo Dragon+ 266 MB, 512MB DDR RAM, GeF4Ti4400, SBAudigy. Homeslice has had several UT2003 maps and maybe a few UT maps crash on his machine for some unknown reason. He hasn't asked for my or our help in this matter though. We might be able to help him if we know his specs and drivers. Of course, maybe others have had trouble with this particular map.
__________________

Insite Reviews: right here in the web archive
SkaarjMaster is offline   Reply With Quote
Old 12th Dec 2003, 11:56 PM   #3
Homeslice
A mapper not in the zone
 
Homeslice's Avatar
 
Join Date: Feb. 5th, 2002
Location: Mineola, Long Island, New York
Posts: 374
Here's what the problem is, if you guys must know. I just don't get it.

UT2003 Build UT2003_Build_[2003-04-07_17.42]

OS: Windows 2000 5.0 (Build: 2195)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1702 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA RIVA TNT2/TNT2 Pro (4109)

Assertion failed: SavedStateIndex+1 < MAX_STATESTACKDEPTH [File: D3DRenderInterface.cpp] [Line: 160]

History: F3DRenderInterface::PushState <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UScriptedTexture::execDrawPortal <- (CameraTextureClient DM-SealedDreadFinal.CameraTextureClient0 @ Function Gameplay.CameraTextureClient.RenderTexture : 0060) <- UObject::ProcessEvent <- (CameraTextureClient DM-SealedDreadFinal.CameraTextureClient0, Function Gameplay.CameraTextureClient.RenderTexture) <- UScriptedTexture::Get <- FD3DRenderInterface::HandleCombinedMaterial <- FD3DRenderInterface::SetSimpleMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FStaticMeshBatchList::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UScriptedTexture::execDrawPortal <- (CameraTextureClient DM-SealedDreadFinal.CameraTextureClient0 @ Function Gameplay.CameraTextureClient.RenderTexture : 0060) <- UObject::ProcessEvent <- (CameraTextureClient DM-SealedDreadFinal.CameraTextureClient0, Function Gameplay.CameraTextureClient.RenderTexture) <- UScriptedTexture::Get <- FD3DRenderInterface::HandleCombinedMaterial <- FD3DRenderInterface::SetSimpleMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FStaticMeshBatchList::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UScriptedTexture::execDrawPortal <- (CameraTextureClient DM-SealedDreadFinal.CameraTextureClient0 @ Function Gameplay.CameraTextureClient.RenderTexture : 0060) <- UObject::ProcessEvent <- (CameraTextureClient DM-SealedDreadFinal.CameraTextureClient0, Function Gameplay.CameraTextureClient.RenderTexture) <- UScriptedTexture::Get <- FD3DRenderInterface::HandleCombinedMaterial <- FD3DRenderInterface::SetSimpleMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FStaticMeshBatchList::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UScriptedTexture::execDrawPortal <- (CameraTextureClient DM-SealedDreadFinal.CameraTextureClient0 @ Function Gameplay.CameraTextureClient.RenderTexture : 0060) <- UObject::ProcessEvent <- (CameraTextureClient DM-SealedDreadFinal.CameraTextureClient0, Function Gameplay.CameraTextureClient.RenderTexture) <- UScriptedTexture::Get <- FD3DRenderInterface::HandleCombinedMaterial <- FD3DRenderInterface::SetSimpleMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FStaticMeshBatchList::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UScriptedTexture::execDrawPortal <- (CameraTextureClient DM-SealedDreadFinal.CameraTextureClient0 @ Function Gameplay.CameraTextureClient.RenderTexture : 0060) <- UObject::ProcessEvent <- (CameraTextureClient DM-SealedDreadFinal.CameraTextureClient0, Function Gameplay.CameraTextureClient.RenderTexture) <- UScriptedTexture::Get <- FD3DRenderInterface::HandleCombinedMaterial <- FD3DRenderInterface::SetSimpleMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FStaticMeshBatchList::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UScriptedTexture::execDrawPortal <- (CameraTextureClient DM-SealedDreadFinal.CameraTextureClient0 @ Function Gameplay.CameraTextureClient.RenderTexture : 0060) <- UObject::ProcessEvent <- (CameraTextureClient DM-SealedDreadFinal.CameraTextureClient0, Function Gameplay.CameraTextureClient.RenderTexture) <- UScriptedTexture::Get <- FD3DRenderInterface::HandleCombinedMaterial <- FD3DRenderInterface::SetSimpleMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FStaticMeshBatchList::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UScriptedTexture::execDrawPortal <- (CameraTextureClient DM-SealedDreadFinal.CameraTextureClient0 @ Function Gameplay.CameraTextureClient.RenderTexture : 0060) <- UObject::ProcessEvent <- (CameraTextureClient DM-SealedDreadFinal.CameraTextureClient0, Function Gameplay.CameraTextureClient.RenderTexture) <- UScriptedTexture::Get <- FD3DRenderInterface::HandleCombinedMaterial <- FD3DRenderInterface::SetSimpleMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FStaticMeshBatchList::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSce
Homeslice is offline   Reply With Quote
Old 13th Dec 2003, 06:38 AM   #4
Aggressor
mutator
 
Join Date: Nov. 3rd, 2001
Location: Slovenia
Posts: 98
WTF?!? This seems like an infinite loop involving CameraTextureClient. This doesn't make any sense, since I didn't make any changes on the camera from ver 1.0, yet this first version runs well for the guy that first complained on Atari forums.

Bah, I'll just try to rebuild it again and see what happens. I spotted a couple of visual glitches that need fixing anyway.
__________________
Professional n00b
Aggressor is offline   Reply With Quote
Old 14th Dec 2003, 01:03 AM   #5
SkaarjMaster
enemy of time
 
SkaarjMaster's Avatar
 
Join Date: Sep. 1st, 2000
Location: Tampa, FL
Posts: 4,694
Um, Homeslice? Your problem is you need to double your RAM and get rid of that ancient TNT2 card. Try a Sapphire Radeon9600Pro for $149 at newegg.com! That should solve all your map lockup problems in UT2003 and UT.
__________________

Insite Reviews: right here in the web archive
SkaarjMaster is offline   Reply With Quote
Old 14th Dec 2003, 04:08 PM   #6
Aggressor
mutator
 
Join Date: Nov. 3rd, 2001
Location: Slovenia
Posts: 98
Well, the guy at Atari had geForceFX5600 Ultra and it crashed nevertheless. Anyway, Homeslice, try this one: http://www.unrealplayground.com/download.php?mapid=4512
__________________
Professional n00b
Aggressor is offline   Reply With Quote
Old 16th Dec 2003, 08:01 AM   #7
Aggressor
mutator
 
Join Date: Nov. 3rd, 2001
Location: Slovenia
Posts: 98
Um, Homeslice? I'm upgrading my machine in the next days and won't be present on the net, so I'd like to set all the "pending" things... I'd really like to know if the newest version causes any problems for you.
__________________
Professional n00b
Aggressor is offline   Reply With Quote
Old 16th Dec 2003, 11:09 AM   #8
Homeslice
A mapper not in the zone
 
Homeslice's Avatar
 
Join Date: Feb. 5th, 2002
Location: Mineola, Long Island, New York
Posts: 374
No. Sorry. It STILL crashed on me....*sigh* I think Skaarj is right on this one.

Doesn't look like I can review it, so someone else will have to pick it up.
Homeslice is offline   Reply With Quote
Old 16th Dec 2003, 02:01 PM   #9
Aggressor
mutator
 
Join Date: Nov. 3rd, 2001
Location: Slovenia
Posts: 98
Oh dear... It works for the other guy that complained. Oh well, I'll just have to watch when placing huge amounts of thingies in the map in the future

I'd be pleased if my review request is updated with this newest version.

BTW, I have Duron@901MHz, 384MB Ram and GeForce2MX. And yes, even opening this map in the editor is a nightmare.

Oh, BTW, is error message the same?
__________________
Professional n00b

Last edited by Aggressor; 16th Dec 2003 at 02:19 PM.
Aggressor is offline   Reply With Quote
Old 16th Dec 2003, 03:50 PM   #10
Homeslice
A mapper not in the zone
 
Homeslice's Avatar
 
Join Date: Feb. 5th, 2002
Location: Mineola, Long Island, New York
Posts: 374
Pretty much. But really, it's not you. It's me. I guess my computer sucks @$$.
Homeslice is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer