News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Original Unreal Tournament

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10th Jan 2000, 09:56 AM   #1
wyndell
Registered User
 
Join Date: Jan. 10th, 2000
Location: lubbock, tx, usa
Posts: 5
Post

had a lan party and all computers had the new skins and textures, however, only the host computer could see the new skins. All of the other computers just saw green blobs. It didnt matter which computer was host. Is there something I have done wrong?
thanks
wyndell is offline   Reply With Quote
Old 10th Jan 2000, 10:53 AM   #2
Bot_Thrasher
Registered User
 
Join Date: Jan. 5th, 2000
Location: St. Joseph, MI USA
Posts: 39
Wink

First, all of the skins that you want to use must be on the host system.

Each one of those skins has a name, as labelled by it's .int file. That must be told to the server to download those skins to any machines connecting to it that don't have it. That is accomplished in the unrealtournament.ini file under the [Engine.GameEngine] location where you will state ServerPackages= whatever the name of the .int file is WITHOUT the .int extension.

Example:
ServerPackages=SoldierSkins
ServerPackages=CommandoSkins
ServerPackages=FCommandoSkins
ServerPackages=SGirlSkins
ServerPackages=BossSkins
ServerPackages=Botpack
ServerPackages=BossSkins_666
ServerPackages=De


- * - * - * - * -
[Crackle] Roger that, Red Leader!! [Crackle]
Bot_Thrasher is offline   Reply With Quote
Old 10th Jan 2000, 01:55 PM   #3
wyndell
Registered User
 
Join Date: Jan. 10th, 2000
Location: lubbock, tx, usa
Posts: 5
Post

All skins have been copied to each computer. Even a computer (not host) makes its own guy look green even though they play fine in single player or if it is the host.

ie,

computer 1 has spiderman skin and looks like spiderman when playing by itself.
computer 2 host game and sees the spiderman skin. Computer 1 skin is green blob in multiplyer with comp 2 as host. It looks green when i die and can see my self. Also looks green to comp 3, 4, 5 etc. If any comp host a game it then is able to see the new skins but none of the others are. I have copied the int to all system folders and the utx to all texture folders.
Sorry if I'm not the brightest I'm just a bit confused.
wyndell is offline   Reply With Quote
Old 10th Jan 2000, 04:07 PM   #4
XSenergy
Registered User
 
Join Date: Nov. 26th, 1999
Location: Arlington, TX USA
Posts: 137
Post

Yeah, I know, I've been having that same problem, I thought if each computer had a skin, they could see each other... I hope it's not any more complicating than that. And I know what you mean by green blobs hehe


Signature
Note: The Signature feature is currently enabled by this bulletin board's
administrator. You may use UBB Code in this field, but not HTML. The UBB
Code Image tag is not permitted, however.




Dammit, they're right.
XSenergy is offline   Reply With Quote
Old 10th Jan 2000, 08:13 PM   #5
HuFlungDung
Registered User
 
Join Date: Nov. 24th, 1999
Posts: 914
Post

You'd best install all the skins properly on all the machines as if they were all servers. When a skin package is downloaded via your LAN from server to clients, the clients only get the skin saved in their cache folder. The clients do not get the *.int file that the server has.

Also, did you add the line to your server's UT.ini file known as serverpackages=???
Here is a copy from my UT.ini file to give you an idea of what is going to be in there. I have added DukeNukem and terminator voice packs (the first 2 listings) and Duke skins and chemical Boss skins are shown at the end of the list.

fileserverpackages=dukepackage
serverpackages=termpackage
ServerPackages=SoldierSkins
ServerPackages=CommandoSkins
ServerPackages=FCommandoSkins
ServerPackages=SGirlSkins
ServerPackages=BossSkins
Serverpackages=SoldierSkins_Duke
ServerPackages=BossSkins_666

Also, I believe that you cannot see or use any Boss skins unless you have beaten the tournament or else add the following to the end of your user.ini. I also found that I could not see any other skins on my bots until I had added this line, but I could be mistaken. I know it wasn't working and I fiddled around a bit , and then it was working.

[Botpack.Ladder]
HasBeatenGame=True



[This message has been edited by HuFlungDung (edited 01-10-2000).]
HuFlungDung is offline   Reply With Quote
Old 10th Jan 2000, 08:17 PM   #6
wyndell
Registered User
 
Join Date: Jan. 10th, 2000
Location: lubbock, tx, usa
Posts: 5
Post

after adding the files to the ini it worked. Does this mean the computer is getting the skins and images from the host computer instead of its own folder since the skins and textures are on each computer?
btw, where id you get the termator voice?
thanks for the help
wyndell is offline   Reply With Quote
Old 10th Jan 2000, 08:27 PM   #7
HuFlungDung
Registered User
 
Join Date: Nov. 24th, 1999
Posts: 914
Smile

The terminator voice pak was included with the Duke pak that I downloaded, but I've forgotten where from. However, check your mailbox as I sent you the file [img]/~unreal/ubb/html/smile.gif[/img]
HuFlungDung is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer