News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Original Unreal Tournament

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19th Jan 2002, 04:22 PM   #1
Lupine
Registered User
 
Join Date: Jan. 19th, 2002
Posts: 5
Question Newbie Question about videos

How exactly do you convert the UT demos to AVIs or MPGs? Does anyone have any links to tutorials, or advice on where to find this info?

T.I.A.
Lup
Lupine is offline   Reply With Quote
Old 19th Jan 2002, 04:47 PM   #2
QAPete
Chief Muckety Muck
 
QAPete's Avatar
 
Join Date: Aug. 17th, 1999
Location: Pottstown, PA, USA
Posts: 1,329
Rev_Whoopass sez:

http://www.perilith.com/movieunrealplusplus/#use

Pete
-BeyondUnreal
QAPete is offline   Reply With Quote
Old 21st Jan 2002, 09:45 AM   #3
Lupine
Registered User
 
Join Date: Jan. 19th, 2002
Posts: 5
Thx QAPete, your the best!
Lupine is offline   Reply With Quote
Old 21st Jan 2002, 10:43 AM   #4
Rev.Whoopass
Sperm Bot
 
Rev.Whoopass's Avatar
 
Join Date: Aug. 5th, 2000
Location: Connecticut
Posts: 952
yes he is.But what about me ? scream my name biotch.
__________________
|C|Rev.Whoopass

#|C|ondemned on irc.gamesurge.net

__________________________________
www.brainphreeze.com
Rev.Whoopass is offline   Reply With Quote
Old 21st Jan 2002, 03:01 PM   #5
Lupine
Registered User
 
Join Date: Jan. 19th, 2002
Posts: 5
ahhhh....shame on me.

Rev.Whoopass.....REV.WHOOPASS.....you are my hero!!!

Seriously...thx man.
Lupine is offline   Reply With Quote
Old 21st Jan 2002, 03:04 PM   #6
Rev.Whoopass
Sperm Bot
 
Rev.Whoopass's Avatar
 
Join Date: Aug. 5th, 2000
Location: Connecticut
Posts: 952
rofl.Although Pete is most sexy.No problem.anytime.
__________________
|C|Rev.Whoopass

#|C|ondemned on irc.gamesurge.net

__________________________________
www.brainphreeze.com
Rev.Whoopass is offline   Reply With Quote
Old 21st Jan 2002, 06:58 PM   #7
SugarBear
Sadly Un-Surreal
 
SugarBear's Avatar
 
Join Date: May. 18th, 2001
Location: Doesn't even matter
Posts: 1,712
Rev, I have a question about this, I tried making a movie of a demo i made, using demomanager 2.0 it tells me I'm missing CSHP 4+.

now, I know that i have this file, outside of Movie Unreal i can watch this demo all i want, and i do, the problem is, inside movie unreal it tells me I don't. I copie over the UT ini file, and renamed it movieunreal.ini, but things aint changing...how the heck can i get movieunreal to understand that i have cshp so i can watch the video?
__________________
unless otherwise noted, my post is not to be taken seriously, if you get offended then it's because you're an idiot and you took it the wrong way, not my fault, smileys are for pansies
I miss you Mobace. ^ () ^
SugarBear is offline   Reply With Quote
Old 21st Jan 2002, 07:07 PM   #8
Rev.Whoopass
Sperm Bot
 
Rev.Whoopass's Avatar
 
Join Date: Aug. 5th, 2000
Location: Connecticut
Posts: 952
go back and check that your cshp is not in a phantom directory.Sometimes when you put cshp into c:\\unrealtournament\system,it puts it into c:\\unrealtournament\system\system

It makes another system dir.it that's what happened just move them over.If that os not the case,then I have no clue what the prollem is.I can try and find out from Moose.
__________________
|C|Rev.Whoopass

#|C|ondemned on irc.gamesurge.net

__________________________________
www.brainphreeze.com
Rev.Whoopass is offline   Reply With Quote
Old 21st Jan 2002, 07:34 PM   #9
SugarBear
Sadly Un-Surreal
 
SugarBear's Avatar
 
Join Date: May. 18th, 2001
Location: Doesn't even matter
Posts: 1,712
ok, I figgered it out, for some reason it wasn't seeing my copy of cshp anymore, I think because it was cached, and maybe i cleared my cache, either way i downloaded and installed a new copy and it works.

what do you recomend as the best settings for capturing the video?

P4 @ 1.4
Nvidia TNT 2 ultra
30 gig HD
1000 meg ram

i tried it with 50 fps, at 640 x 480 (i think) and it came out real choppy.

btw, i used adobe premiere to make the movie.
__________________
unless otherwise noted, my post is not to be taken seriously, if you get offended then it's because you're an idiot and you took it the wrong way, not my fault, smileys are for pansies
I miss you Mobace. ^ () ^
SugarBear is offline   Reply With Quote
Old 21st Jan 2002, 08:04 PM   #10
Rev.Whoopass
Sperm Bot
 
Rev.Whoopass's Avatar
 
Join Date: Aug. 5th, 2000
Location: Connecticut
Posts: 952
never go more than 30 fps
__________________
|C|Rev.Whoopass

#|C|ondemned on irc.gamesurge.net

__________________________________
www.brainphreeze.com
Rev.Whoopass is offline   Reply With Quote
Old 21st Jan 2002, 08:42 PM   #11
SugarBear
Sadly Un-Surreal
 
SugarBear's Avatar
 
Join Date: May. 18th, 2001
Location: Doesn't even matter
Posts: 1,712
errm...why not?

i only ask because i just tried it again at 55 fps, with a slightly lower res and it came out good, pretty smooth, just a touch fast.

once i learn how to use premier i think i can clear up any of the problems with the video, but why not in over 30?

only reason i can guess is that when i hit f12 to start capturing it slows down to about 5 fps.
__________________
unless otherwise noted, my post is not to be taken seriously, if you get offended then it's because you're an idiot and you took it the wrong way, not my fault, smileys are for pansies
I miss you Mobace. ^ () ^
SugarBear is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer