News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Reviews > Nali City > Nali City - General Forums > Troubleshooting

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 7th Dec 2001, 11:48 PM   #1
StoneViper
you can call me Mike
 
StoneViper's Avatar
 
Join Date: Nov. 3rd, 2001
Location: N43 03' 16" :::: W77 36' 03"
Posts: 1,907
Somebody Help Me

i've had this motherboard with 2 primary ide controllers. (udma33 primary and secondary, and ata66 primary and secondary) built into the mobo. i was never able to use the ata66 controller without problems. i replace my mobo (cause i wanted a new processor) and this only had ata66 onboard.

my problem with both mobos is that i can never use winXP or win2K. winME worked fine on both mobos. I can't even install an NT based operating system! and this is killing me. somebody help.

I refuse to switch the motherboards again just to recover my files over at the other partitions that had NTFS file formats.

Does this make sense

I need to have two OS running. I install UT on both partitions so i can map using only official ut files, and play UT on the other partition installing any umx, utx, and any other unofficial files that can't leak into my maps.
__________________
StoneViper is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer