News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Unreal Development > Mapping

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28th Feb 2001, 04:31 PM   #1
ManiCoder
Registered User
 
Join Date: Jan. 18th, 2001
Location:
Posts: 17
Unhappy

The Deus Ex editor uses a modified version of UnrealEd 1.0, The are not many people of the forums for planetdeusex right now, and I thought someone with experience with Unreal Ed 1.0 could help me.

I have used UnrealEd 2.0 and done some basic stuff for UT, and I have links to many tutorial sites for 1.0 however none of them list the problem that I am currently having. When I start Unreal Ed it displays a error that quickly disappears, and then it brings up the editor, with four black screens. In the tutorials three of the screens have grids, mine does not. When I build a solid still nothing appears in any of the views and it gives me a message that a cube was built, also whenever I try to load textures, music or stuff like that nothing displays in the right hand side of the screen. Any ideas of what my problem might be and how to fix it?

thx
ManiCoder is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer