News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25th Jun 2012, 02:28 AM   #1
rom138
Registered User
 
Join Date: Jun. 25th, 2012
Posts: 2
Using dynamic DNS, I'm connectable, but server name won't resolve in server browser.

The game in question is Killing Floor.

Using dynamic DNS, I add the server to my favorites by it's hostname registered with no-ip.org and the server is connectable, but from the in-game server browser, it does not show any information on the server and replaces the server name with '?'

It's almost as if it won't ping. But when I connect the '?', it does successfully connect.

Is there anything special I need to do, like configure my router to respond to ping? Is this only occurring because I reside on the same network as the server?

As far as I know, all my ports are properly forwarded - the server browser one, particularly.
rom138 is offline   Reply With Quote
Old 25th Jun 2012, 05:19 PM   #2
hal
Dictator
 
hal's Avatar
 
Join Date: Nov. 24th, 1998
Location: ------->
Posts: 21,383
1. Try the official Killing Floor forums
2. Wrong forum - I'm moving to the Games forum.
__________________
hal is offline   Reply With Quote
Old 25th Jun 2012, 10:15 PM   #3
Rambowjo
Das Protoss
 
Rambowjo's Avatar
 
Join Date: Aug. 3rd, 2005
Location: Tapeland
Posts: 5,029
No-Ip is basically a second level DNS server. That is probably what is confusing the server browser. Try adding the server by local IP (its IP on the network) and see if it still behaves like that.
__________________
Rambowjo is offline   Reply With Quote
Old 25th Jun 2012, 10:58 PM   #4
rom138
Registered User
 
Join Date: Jun. 25th, 2012
Posts: 2
Thanks. The official Killing Floor forums are no help, Tripwire has no official support aside from one staff member who barely ever comes around -- for advanced problems they can't answer they simply direct you to UT forums and cite that their game is simply a mod.

I realize the game uses GameSpy as a server browser (at least, I think it still does in it's current incarnation), I was wondering if other UT games do and other people have experienced this problem.

Quote:
Originally Posted by Rambowjo View Post
No-Ip is basically a second level DNS server. That is probably what is confusing the server browser. Try adding the server by local IP (its IP on the network) and see if it still behaves like that.
It works fine that way, but I want a domain people can easily add without needing an IP -- my dedi is hosted at home, I'd rather not plaster my IP everywhere (yes, I realized the DNS can simply be pinged and the IP resolved, but still).
rom138 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer