News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Unreal Development > Modeling & Skinning

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13th Apr 2012, 09:52 AM   #1
Gruntkiller4000
Registered User
 
Gruntkiller4000's Avatar
 
Join Date: Jul. 11th, 2011
Posts: 49
custom character issue

Hello. I am again frustrated with my custom model.
I am using a male skeleton for my model and successfully binded it with the model. The parts are moving with the model.
I am using Maya 2010.
But I selected the "MAIN" joint and assigned the WHOLE model to that one joint. Is that right or wrong.
When I import it to UnrealEd and use the default male biped animations, nothing happens.
Any help please!
Gruntkiller4000 is offline   Reply With Quote
Old 13th Apr 2012, 11:38 PM   #2
Gruntkiller4000
Registered User
 
Gruntkiller4000's Avatar
 
Join Date: Jul. 11th, 2011
Posts: 49
Don't worry, I fixed it. I just needed the correct names for every joint.
Gruntkiller4000 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ut2k4 animation unrealed exporting skeleton

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer