Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search Home

Go Back   BeyondUnreal Forums > Mods > Infiltration > New Version Suggestions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14th Nov 2011, 04:48 PM   #121
Legend<P>
Registered User
 
Join Date: Feb. 4th, 2008
Posts: 9
great news !
I will look into updating my server

anyone wanna email me a psytex ini file ?

nice to see the community is still alive !
Legend<P> is offline   Reply With Quote
Old 15th Nov 2011, 09:45 AM   #122
soultaker007
Registered User
 
Join Date: Dec. 20th, 2008
Location: Slovenia city Kranj
Posts: 220
if you will install inf 2.9 ce 2011 you don t need psytex.ini file
soultaker007 is offline   Reply With Quote
Old 15th Nov 2011, 12:40 PM   #123
EGM<NL>E
Registered User
 
EGM<NL>E's Avatar
 
Join Date: Jul. 14th, 2005
Location: enschede-netherlands
Posts: 282
:)

Quote:
Originally Posted by Legend<P> View Post
great news !
I will look into updating my server

anyone wanna email me a psytex ini file ?

nice to see the community is still alive !
hey martin long time no see guess the sweds and my homecity <P> member EASTERN<P>RIDE are lost in space somewhere, havent heard form them in ages
btw post 1 he he
__________________
AKA EGM<P>
<P>EACEMAKER CLAN

Last edited by EGM<NL>E; 15th Nov 2011 at 12:44 PM.
EGM<NL>E is offline   Reply With Quote
Old 15th Nov 2011, 04:43 PM   #124
Legend<P>
Registered User
 
Join Date: Feb. 4th, 2008
Posts: 9
I must be darf - what you mean by post 1 ?

I need offcourse a server INI file for running a psytex server
Legend<P> is offline   Reply With Quote
Old 16th Nov 2011, 11:10 AM   #125
Legend<P>
Registered User
 
Join Date: Feb. 4th, 2008
Posts: 9
I did update server - please test and email me at martin@bilgrav.dk
but I can not seem to get masterserver working, hence I cant see the server in game list or radar ??

any ideas ās why this is ?
Legend<P> is offline   Reply With Quote
Old 17th Nov 2011, 11:25 AM   #126
EGM<NL>E
Registered User
 
EGM<NL>E's Avatar
 
Join Date: Jul. 14th, 2005
Location: enschede-netherlands
Posts: 282
:D

[QUOTE=Legend<P>;2541506]I must be darf - what you mean by post 1 ?

now its posts 4 :P
__________________
AKA EGM<P>
<P>EACEMAKER CLAN
EGM<NL>E is offline   Reply With Quote
Old 17th Nov 2011, 11:38 AM   #127
Legend<P>
Registered User
 
Join Date: Feb. 4th, 2008
Posts: 9
ahh you mean posts, like the posts count in the user.field.

i dunno - it must have been resat at some time ...
Legend<P> is offline   Reply With Quote
Old 17th Nov 2011, 03:18 PM   #128
soultaker007
Registered User
 
Join Date: Dec. 20th, 2008
Location: Slovenia city Kranj
Posts: 220
All that you have an old installation, do the following and master server will work.
All that you have a new installation it all works in the 1st place

-open infiltration.ini
-Replace the master server addresses

[Engine.GameEngine]

ServerActors=INF_Browser.INF_BrowserUdpServerQuery
ServerActors=IpServer.UdpServerUplink MasterServerAddress=unreal.epicgames.com MasterServerPort=27900
ServerActors=IpServer.UdpServerUplink MasterServerAddress=master0.gamespy.com MasterServerPort=27900
ServerActors=IpServer.UdpServerUplink MasterServerAddress=84.255.245.128 MasterServerPort=27900
ServerActors=IpServer.UdpServerUplink MasterServerAddress=infmaster2.sobservers.com MasterServerPort=27900

[INF_Browser_All_UT]
ListFactories[0]=INF_Browser.INF_BrowserGSpyFact,MasterServerAddress=84.255.245.128,MasterServerTCPPort=28900,Region =3,GameName=ut
soultaker007 is offline   Reply With Quote
Old 17th Nov 2011, 04:51 PM   #129
Legend<P>
Registered User
 
Join Date: Feb. 4th, 2008
Posts: 9
but i did all that !!
still no luck ...
Legend<P> is offline   Reply With Quote
Old 18th Nov 2011, 03:17 AM   #130
soultaker007
Registered User
 
Join Date: Dec. 20th, 2008
Location: Slovenia city Kranj
Posts: 220
Hmmmm I have enough of this.
I delete everything in terms of infiltration installations on my http://
I do not want you to work trouble or mislead people.
Master server is still powered on who will himself changed infiltration.ini
Here is proof that everything was working. Recorded on my cousin pc.Infiltration short movie with working master server

Last edited by soultaker007; 18th Nov 2011 at 03:25 AM.
soultaker007 is offline   Reply With Quote
Old 18th Nov 2011, 05:54 AM   #131
Biene_Maja[FOOL]
Registered User
 
Biene_Maja[FOOL]'s Avatar
 
Join Date: Mar. 5th, 2003
Location: Germany
Posts: 112
ok, I see the <P>server with ISR and with Inf. Good work!
__________________
Biene_Maja[FOOL] is offline   Reply With Quote
Old 18th Nov 2011, 01:12 PM   #132
Legend<P>
Registered User
 
Join Date: Feb. 4th, 2008
Posts: 9
great ! thx for helping and testing ...

I just need to figure out why I can not see it myselfs, but that can relate to NAT problem within my own network.

cya around
Legend<P> is offline   Reply With Quote
Old 19th Nov 2011, 05:36 AM   #133
soultaker007
Registered User
 
Join Date: Dec. 20th, 2008
Location: Slovenia city Kranj
Posts: 220
I wanted to do the installation which would contain all files and configuration in infiltration.ini to play on the servers.
Since I do not think more worrying about those who have the old installation and their master server does not work I have been erased all from http server.
Hmmm Now you have to download some more stuff and rearrange infiltration.ini masster server to operate. read about 4 posts back. here is a site that will help you with installation.http://forums.tripwireinteractive.co...1&postcount=28
I hope thet all links for downloading is working.i didn t check

MY last helping here if it will work i don t know Legend<P>
if i guess why the master server does not work for you.
you are using psytex.ini. I personally do not have it but I think that all what I wrote u had to copy in psytex.ini if that will work. I think you do not even use it infiltration.ini

Last edited by soultaker007; 19th Nov 2011 at 06:00 AM.
soultaker007 is offline   Reply With Quote
Old 19th Nov 2011, 06:00 AM   #134
Crowze
Bird Brain
 
Join Date: Feb. 6th, 2002
Location: Cambridgeshire, UK
Posts: 3,554
Why all the faffing about with IP addresses, seeing as though
Quote:
Originally Posted by Crowze View Post
DaddyBone has kindly pointed the infmaster domain to your server, and infmaster2 to mine, so the original Inf configs won't need any modifications now
?
__________________

Infiltration | Sentry Studios
Crowze is offline   Reply With Quote
Old 19th Nov 2011, 06:03 AM   #135
soultaker007
Registered User
 
Join Date: Dec. 20th, 2008
Location: Slovenia city Kranj
Posts: 220
Quote:
Originally Posted by Crowze View Post
Why all the faffing about with IP addresses, seeing as though?
If i use original address i am weating 1 min and then i can see servers and not all of them. i don t know why.
If i type my ip i got it in a 1-2 sec and all servers

With isr working just with my ip and i don t know why
soultaker007 is offline   Reply With Quote
Old 19th Nov 2011, 03:41 PM   #136
Legend<P>
Registered User
 
Join Date: Feb. 4th, 2008
Posts: 9
soul - no worries - it all works thanks to your efforts !
I just had a problem with my NAT router, but it works from the outside world, which is the meaning.
Legend<P> is offline   Reply With Quote
Old 27th Nov 2011, 08:02 AM   #137
soultaker007
Registered User
 
Join Date: Dec. 20th, 2008
Location: Slovenia city Kranj
Posts: 220
After few weeks i trayed with original master server address (infmaster.sobservers.com) and its working too
soultaker007 is offline   Reply With Quote
Old 27th Nov 2011, 01:15 PM   #138
Legend<P>
Registered User
 
Join Date: Feb. 4th, 2008
Posts: 9
yeah - i think that is due to Crowze post the 4th nov ...
i.e. the domain now resolves into your IP ...

c:\>nslookup infmaster.sobservers.com
Server: ns3.inet.tele.dk
Address: 193.162.153.164

Non-authoritative answer:
Name: infmaster.sobservers.com
Address: 84.255.245.128
Legend<P> is offline   Reply With Quote
Old 27th Nov 2011, 02:24 PM   #139
soultaker007
Registered User
 
Join Date: Dec. 20th, 2008
Location: Slovenia city Kranj
Posts: 220
with this I wanted to apologize crowze because I did not check immediately.
I will add the automatic update in installation.
Update would be aimed at those players who want to play a coop game on XPLODE server.So will contain the file (maximum maps) that are required for coop play.

This will be my last installation.
I have not tested everything but will be ready soon.
I think next weekend will be completed and ready for download.
soultaker007 is offline   Reply With Quote
Old 4th Dec 2011, 08:55 AM   #140
soultaker007
Registered User
 
Join Date: Dec. 20th, 2008
Location: Slovenia city Kranj
Posts: 220
ok ladies here it is

New installation

Click image for larger version

Name:	Infiltration CE 2011.JPG
Views:	31
Size:	234.0 KB
ID:	102234

Click image for larger version

Name:	isr2.JPG
Views:	30
Size:	54.6 KB
ID:	102235

And this is New

Inf-Coop Updater You got it in start menu
maximum maps update 1.92gb but its compressed and u got 662.72mb to download.

Click image for larger version

Name:	start-menu.JPG
Views:	36
Size:	8.8 KB
ID:	102236

Click image for larger version

Name:	updater 1.JPG
Views:	34
Size:	26.3 KB
ID:	102237

Click image for larger version

Name:	updater.JPG
Views:	32
Size:	29.0 KB
ID:	102238

Infiltration Ce 2.9 2011 Download
soultaker007 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer