News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Series > Unreal 2

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 2nd Dec 2009, 05:59 PM   #21
EQ
Code Monkey
 
EQ's Avatar
 
Join Date: Oct. 30th, 2004
Location: Near Birmingham, UK
Posts: 244
Quote:
Originally Posted by (GR)Killer View Post
Can i run XMP on windows 7? i just got Windows 7 professional and some upgrading. Like 1.5T of HD space, and an awesome motherboard.
I've been running it on Vista and Win7 32-bit without issues, can't speak for 64 bit though.
__________________

Before you criticise someone, walk a mile in their shoes; that way, when you criticise them you are a mile away and have their shoes.
EQ is offline   Reply With Quote
Old 2nd Dec 2009, 07:02 PM   #22
(GR)Killer
...
 
Join Date: Mar. 6th, 2004
Posts: 3,555
It works for 64 bit.
(GR)Killer is offline   Reply With Quote
Old 21st Apr 2011, 08:04 PM   #23
unreal2fan
Registered User
 
unreal2fan's Avatar
 
Join Date: Apr. 7th, 2011
Location: belize
Posts: 9
i wanna join !!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________
LIVE TO SERVE YOUR COUNTRY AND THOSE WHO ARE YOUR ENEMIES CAN DIE BY A SNIPER RIFLE
unreal2fan is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
darkpulse is wrong

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer