News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Unreal Tournament 2003/2004

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 2nd Apr 2009, 07:09 PM   #1
Amaurus
Registered User
 
Amaurus's Avatar
 
Join Date: Apr. 2nd, 2009
Posts: 6
Exclamation UT2004 Serious bug that seems to only happen to me

Ok, I've played UT2004 for a while now (since 2006) and this month my game started messing up. Like when I'm playing ANY game online, (and online only) my game will freeze me in my position for 5 seconds every 5 or so minutes. I can still shoot and turn but I can't dodge that rocket that is coming my way. If I'm in the air for any reason (falling, jumping, dodging, Etc.) often times it will do the same thing. Although it sometimes helps me when I'm doing trails so I don't die on that huge fall but it does get REALLY annoying during deathmatch and fast-paced games. If there is anything i can do to prevent this please tell me. I do not think this "Glitch 'Thing'" is my computer. I run on a Windows Vista Home Premium AMD Phenom(tm) 9550 Quad-Core Processor with 8.00 GB RAM ATI Radeon HD 3200 Graphics if you need that information. PLEASE HELP!!
Amaurus is offline   Reply With Quote
Old 3rd Apr 2009, 07:19 AM   #2
GreatEmerald
Khnumhotep
 
GreatEmerald's Avatar
 
Join Date: Jan. 20th, 2008
Location: Lithuania
Posts: 4,026
Yeah, that's very, very odd. Online is usually the place where no bugs can occur, because it depends almost only on servers... The only thing I can suggest you is to look at your UT2004.log file for any warnings or errors, and if there aren't any, then repatch the game.
GreatEmerald is offline   Reply With Quote
Old 3rd Apr 2009, 03:56 PM   #3
Amaurus
Registered User
 
Amaurus's Avatar
 
Join Date: Apr. 2nd, 2009
Posts: 6
Where is the unreal tournament 2004 log file located?
Amaurus is offline   Reply With Quote
Old 3rd Apr 2009, 04:16 PM   #4
TurdDrive
sam k
 
TurdDrive's Avatar
 
Join Date: Oct. 31st, 2008
Location: WALES
Posts: 3,454
in your systems folder
__________________
Guilty of waiting, we bond together
born to suffer, only those ill fated eyes,
liberate our minds.
Behold the sign you are killing us.
TurdDrive is offline   Reply With Quote
Old 3rd Apr 2009, 04:19 PM   #5
Wormbo
 
Wormbo's Avatar
 
Join Date: Jun. 4th, 2001
Location: Germany
Posts: 5,689
Isn't there an AMD patch you need to install? Or was that only for WinXP?
__________________
Wormbo's UT/UT2004/UT3 mods | YouTube channel | PlanetJailbreak/JDN | Unreal Wiki | Liandri Archives
Everything you ever wanted to know about replication| UnrealScript security considerations
<elmuerte> you shouldn't do all-nighters, it's a waste of time and effort
<TNSe> nono
<TNSe> its always funny to find code a week later you dont even remember writing
<Pfhoenix> what's worse is when you have a Star Wars moment
<Pfhoenix> "Luke! I am your code!" "No! Impossible! It can't be!"
Wormbo is offline   Reply With Quote
Old 3rd Apr 2009, 08:19 PM   #6
Amaurus
Registered User
 
Amaurus's Avatar
 
Join Date: Apr. 2nd, 2009
Posts: 6
Still can't find that thing!
Amaurus is offline   Reply With Quote
Old 4th Apr 2009, 06:33 AM   #7
Dark Pulse
Dolla, Dolla. Holla, Holla.
 
Dark Pulse's Avatar
 
Join Date: Sep. 12th, 2004
Location: Buffalo, NY, USA
Posts: 6,183
Quote:
Originally Posted by Amaurus View Post
Still can't find that thing!
The log is called ut2004.log.
__________________





Dark Pulse is offline   Reply With Quote
Old 4th Apr 2009, 09:08 AM   #8
Amaurus
Registered User
 
Amaurus's Avatar
 
Join Date: Apr. 2nd, 2009
Posts: 6
Ok I found the folder and when I looked at it, it had no unusual errors except this one Error: Favorites::ImportText: Bad termination in: (ServerID=0,IP="70.188.161.5",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="ž [H5ŒS$Pž ]  i have absolutely no clue what this means. Thats one of the few errors i actually found (out of the other 20) that i didn't know what meant. The other ones just had this. Error: FTPawn DM-[UI]-Atlantis-B12.FTPawn (Function XGame.xPawn.PlayDyingAnimation:0260) Accessed null class context 'DamageType' I think it just has something to do with the server but then again im no computer geek!
Amaurus is offline   Reply With Quote
Old 4th Apr 2009, 07:01 PM   #9
Amaurus
Registered User
 
Amaurus's Avatar
 
Join Date: Apr. 2nd, 2009
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by GreatEmerald View Post
Yeah, that's very, very odd. Online is usually the place where no bugs can occur, because it depends almost only on servers... The only thing I can suggest you is to look at your UT2004.log file for any warnings or errors, and if there aren't any, then repatch the game.
How do I repatch the game?
Amaurus is offline   Reply With Quote
Old 5th Apr 2009, 07:35 AM   #10
GreatEmerald
Khnumhotep
 
GreatEmerald's Avatar
 
Join Date: Jan. 20th, 2008
Location: Lithuania
Posts: 4,026
Download the latest patch, 3369, and execute it.
GreatEmerald is offline   Reply With Quote
Old 5th Apr 2009, 09:10 AM   #11
Amaurus
Registered User
 
Amaurus's Avatar
 
Join Date: Apr. 2nd, 2009
Posts: 6
It still sticks me but now its like every 10 minutes for like 4 seconds
Amaurus is offline   Reply With Quote
Old 5th Apr 2009, 10:20 AM   #12
xMurphyx
Registered User
 
xMurphyx's Avatar
 
Join Date: Jun. 2nd, 2008
Posts: 1,503
Sounds like a lag-spike.
What kind of connection are you playing with? Wireless?
Is your Windows firewall, 3rd party firewall, or router firewall configured to work with UT2004?

Oh yeah, also let a anti-malware program do a scan of your system.
__________________

Last edited by xMurphyx; 5th Apr 2009 at 10:24 AM.
xMurphyx is offline   Reply With Quote
Old 5th Apr 2009, 10:29 AM   #13
KaL976
*nubcake*
 
KaL976's Avatar
 
Join Date: Nov. 28th, 2003
Location: Cardiff | UK
Posts: 2,406
Quote:
Originally Posted by Amaurus View Post
Ok I found the folder and when I looked at it, it had no unusual errors except this one [I]Error: Favorites::ImportText: Bad termination in: (ServerID=0,IP="70.188.161.5",Port=7777, ... I think it just has something to do with the server but then again im no computer geek!
I joined that server & after waiting 20 freaking minutes to DL all 77 custom files
there was no lag or hitching [no fun either but that's not the issue] so it's you.
__________________
KaL976 is offline   Reply With Quote
Old 14th Apr 2009, 07:29 PM   #14
Fluorescence
Registered User
 
Fluorescence's Avatar
 
Join Date: Feb. 19th, 2009
Location: Berkshire, England
Posts: 102
yeah it sounds like lag spikes to me , connection problems maybe?
__________________

Fluorescence is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
blind people, bug, glitch, ut2004

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer