News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Original Unreal Tournament

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 9th Nov 2008, 06:02 PM   #1
gamez12
Registered User
 
Join Date: Nov. 9th, 2008
Posts: 3
UT Classic goty, Win 98, blank screen at load?

I think I had this problem years ago but just reinstalled on this old box and right when it appears the intro movie is going to load, nothing happens it just sits on a blank screen. I can't get out of that blank and have to reboot. I patched to 436 and nothing but Chaos mod installed.

I went into safe mode and could play windowed at the lowest setting, with nothing turned on. But not sure what that means. I'm fairly sure I've played on this video card before so shouldn't need software mode.

I did search here and googled.

System:
AMD XP1600
1 gig ram
Ge Force 5700LE
MSI board
Analog LCD Monitor res is 1280 x 1024
SB Live
gamez12 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer