Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search Home

Go Back   BeyondUnreal Forums > Mods > Infiltration > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 3rd May 2000, 03:00 AM   #1
geogob
Koohii o nomimasu ka?
 
geogob's Avatar
 
Join Date: Mar. 11th, 2000
Location: replication{ reliable if( Role==ROLE_Authority ) Tick;}
Posts: 4,148
Major MAC problem

I've had a problem since I got the 413 and INF 2.75.

Almost all the maps in my list where showing blank Screenshots and, when opened, UT returns a "failed to launch URL" error or something like that.

I thought first that it was because of the LARGE number of downloaded maps (and textures...).

But I finaly decided to install UT (from scratch), THE 413 Patch and INF, and at first, everything seemed OK. but when scrolling through the map list, suddenly one of the maps "went missing" and it's screen shot was blank.
Even more disturbing, right after that, allmost all maps that where originaly fine in the first scrowlldown became "blank"

WTF!??!?!

I'm really confused... especially now since I have been trying to fix the problem for at least 5 hours. grrrr

Please help!!!


------------------
--------------- Geogob --------------
Don't let your brain get infiltrated!
geogob is offline   Reply With Quote
Old 3rd May 2000, 12:37 PM   #2
geogob
Koohii o nomimasu ka?
 
geogob's Avatar
 
Join Date: Mar. 11th, 2000
Location: replication{ reliable if( Role==ROLE_Authority ) Tick;}
Posts: 4,148
Re: Major MAC problem

Ahhhhhhh please help me!

The problem still occurs with ANY version of UT (400, 405b, 413)


Until recently I used OS 8.5.1 and I upgraded to 8.6 at the beginning of the week... on the level I can play, UT is running MUCH faster now! It's incredible! And the rendering is now perfect... but I can't play about 90% of the maps! (only the first 5 or 6 I browse through).

AHHH

[This message has been edited by geogob (edited 05-03-2000).]
geogob is offline   Reply With Quote
Old 3rd May 2000, 05:25 PM   #3
Beppo
Infiltration Lead-Programmer
 
Beppo's Avatar
 
Join Date: Jul. 29th, 1999
Location: Aachen, Germany
Posts: 2,283
Re: Major MAC problem

Sorry, but I don't have a mac to test this. Any mac user here that can help ?
Beppo is offline   Reply With Quote
Old 3rd May 2000, 06:22 PM   #4
Aldaron
Registered User
 
Join Date: Feb. 17th, 2000
Posts: 18
Re: Major MAC problem

I've never heard of that problem before...
Have you tried the little update INF update that changes INF to a category?

------------------
On Macintosh Computers: Apple may not be perfect, but at least they knew the century would end!
Aldaron is offline   Reply With Quote
Old 3rd May 2000, 08:10 PM   #5
geogob
Koohii o nomimasu ka?
 
geogob's Avatar
 
Join Date: Mar. 11th, 2000
Location: replication{ reliable if( Role==ROLE_Authority ) Tick;}
Posts: 4,148
Re: Major MAC problem

As I said, I have the problem with every version of UT (400, 405b, 413) without any mod or mutator. And I also have the problem with any combination of UT adn INF (I tryed them all). In every cas the problem is there. No custom maps/textures/skin/sounds etc. where installed during the testing...

I think it's more a compatibility between my OS (not hardware because obviously UT woked fin on my previous OS) or the new ATI Drivers I installed (which certanly work better then the old ones!)

It seems that I'm in a dead end... no more UT for A while! [img]/infopop/emoticons/icon_frown.gif[/img]

------------------
--------------- Geogob --------------
Don't let your brain get infiltrated!
geogob is offline   Reply With Quote
Old 4th May 2000, 02:01 AM   #6
thornz
Inhuman...yes indeed
 
thornz's Avatar
 
Join Date: Dec. 14th, 1999
Location: outer circle of hades
Posts: 405
Re: Major MAC problem

this is oddly familiar...

the truth is 4.13 is buggy for mac, it's screwed up, period. It might have corrupted preference files, but I'm not even sure it has preferences.

ok I am being kicked out of my friends room, will write more in a bit
thornz is offline   Reply With Quote
Old 4th May 2000, 04:50 PM   #7
geogob
Koohii o nomimasu ka?
 
geogob's Avatar
 
Join Date: Mar. 11th, 2000
Location: replication{ reliable if( Role==ROLE_Authority ) Tick;}
Posts: 4,148
Re: Major MAC problem

So I finaly mannaged to run UT correctly! seems it's a confilc between UT and Some system extentions!

I'm going to run, as soon as I get time, confilct catcher on this problem and I'm going to see if I can find the cause!

as soon as I find the "bad" extention' I'll inform you so this won't append to you. BTW PC user don't pay attention... this is ONLY a mac related problem :\

Yeah, it's right! Even a mac can have some bugs lol

just joking! it's a know fact that UT for mac is quite Unstable...

------------------
--------------- Geogob --------------
Don't let your brain get infiltrated!
geogob is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer