News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Off Topic > Hardware, Software & Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15th Oct 2005, 11:39 PM   #1
thewalkingman
ssssssssssss bugger!
 
thewalkingman's Avatar
 
Join Date: Nov. 12th, 2000
Location: Quahog
Posts: 6,450
GA-K8NSC-939 Motherboard/Athlon 64 is not booting

I have no video sigal.Any suggestions?
__________________

Only IPv6 enabled browsers can see my posts
thewalkingman is offline   Reply With Quote
Old 16th Oct 2005, 08:49 AM   #2
Rukee
Coffee overclocks the overclocker!!
 
Rukee's Avatar
 
Join Date: May. 15th, 2001
Location: Over here!!!
Posts: 6,642
What are your power supply specs?? is it strong enough for an a64 system??
Try to remove all the hardware sept the CPU w/fan and heat sink, the power supply, 1 video card, and 1 stick of memory.
Remove the power, or turn the rocker switch off on the power supply then pull the battery out of the MB, reset the CMOS for an hour or more by moving the jumper on the MB. Replace the battery, reposition the CMOS jumper to the normal position, turn the rocker switch on the power supply back on, and try to boot again.
__________________
"This is your life, good to the last drop. It doesn`t get any better then this, and it`s ending ~one minute at a time."
"Take care of your body, where else are you going to live"

My car ownz you!!
Restoration pictures password is 'GTO'
Rukee is offline   Reply With Quote
Old 16th Oct 2005, 03:24 PM   #3
thewalkingman
ssssssssssss bugger!
 
thewalkingman's Avatar
 
Join Date: Nov. 12th, 2000
Location: Quahog
Posts: 6,450
after four ****in trips for memory I cannot get the computer to boot!!!!!!!!!
__________________

Only IPv6 enabled browsers can see my posts
thewalkingman is offline   Reply With Quote
Old 16th Oct 2005, 04:05 PM   #4
Rukee
Coffee overclocks the overclocker!!
 
Rukee's Avatar
 
Join Date: May. 15th, 2001
Location: Over here!!!
Posts: 6,642
what are the full system specs including the power supply??
...and you do have the square 4wire power supply plug plugged into the motherboard right??
__________________
"This is your life, good to the last drop. It doesn`t get any better then this, and it`s ending ~one minute at a time."
"Take care of your body, where else are you going to live"

My car ownz you!!
Restoration pictures password is 'GTO'
Rukee is offline   Reply With Quote
Old 16th Oct 2005, 10:09 PM   #5
thewalkingman
ssssssssssss bugger!
 
thewalkingman's Avatar
 
Join Date: Nov. 12th, 2000
Location: Quahog
Posts: 6,450
Quote:
Originally Posted by Rukee
what are the full system specs including the power supply??
...and you do have the square 4wire power supply plug plugged into the motherboard right??

After four trips for 4 different memory solutions I decided to return motherboard. The new board worked.

now onto software issues...which are easier to solve
__________________

Only IPv6 enabled browsers can see my posts
thewalkingman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer