PDA

View Full Version : TacOps


Chrysaor
3rd Jan 2002, 05:16 PM
I know it's gay, but is there anything I need to know before I start a TO map? Tutorials for all the special bot path things? Gameplay suggestions?

StoneViper
4th Jan 2002, 12:11 AM
have you tried looking at **** i think that site has been removed (i think that is the site). maybe there is something in there for you. The bots aren't quite the same.

Personally i think it is not as good as counterstrike (gameplay-wise). i hate the halflife engine, it's editor, and the way it is, but cs is fun (and hard) to play.

cdeaconu
4th Jan 2002, 12:18 AM
yea, make it good

Chrysaor
4th Jan 2002, 09:31 AM
Well i personally think CS is a stronger game too, but as I don't really want to work with WorldCraft I'm going to do a TacOps one instead. I've got a theme, layout is coming along too, but i'll check into some sites.

Chrysaor
5th Jan 2002, 11:17 AM
ag, i can't even open other levels in the editor, wtf?

Hourences
5th Jan 2002, 11:33 AM
add the paths

Chrysaor
6th Jan 2002, 01:57 PM
Originally posted by Hourences
add the paths

elaborate plz :)

Hourences
6th Jan 2002, 02:08 PM
i dont have to isntalled, so i dunno the paths, but its somewhere in faqs and stuff, look at their site

Bot_40
7th Jan 2002, 04:00 AM
In UnrealTournament.ini Look for lines where it says
Paths=../System/*.u
Paths=../Textures/*.utx
Paths=../Maps/*.unr
Paths=../Music/*.umx
Paths=../Sounds/*.uax

Not sure which order they'll be in, anyways add this underneath:
Paths=../TacticalOps/System/*.u
Paths=../TacticalOps/Textures/*.utx
Paths=../TacticalOps/Maps/*.unr
Paths=../TacticalOps/Music/*.umx
Paths=../TacticalOps/Sounds/*.uax

That is, if Tactical ops installs in C:\UnrealTournament\TaciticalOps I can't remember.

Chrysaor
8th Jan 2002, 01:51 PM
Originally posted by Bot_40
In UnrealTournament.ini Look for lines where it says
Paths=../System/*.u
Paths=../Textures/*.utx
Paths=../Maps/*.unr
Paths=../Music/*.umx
Paths=../Sounds/*.uax

Not sure which order they'll be in, anyways add this underneath:
Paths=../TacticalOps/System/*.u
Paths=../TacticalOps/Textures/*.utx
Paths=../TacticalOps/Maps/*.unr
Paths=../TacticalOps/Music/*.umx
Paths=../TacticalOps/Sounds/*.uax

That is, if Tactical ops installs in C:\UnrealTournament\TaciticalOps I can't remember.

Thx:) I went to a few to places over the last few days and they gave me enough to work with, so I know essentially what to do now :)

I can't on the otherhand, edit my .ini file. My computer is a ****ing peice of **** though, because it says it doesn't have enough memory to perform the following execution. I get that message when I press enter or exceed 20 new characters in ****ing notepad. I hate my computer, everything about it works great, but nothing works correctly with anything else. Saying I have not enough memory is bull****, I've got 512mb. My computer is gay, i can't even get windows 98se to reinstall correctly. I'd reformat my hd, but I don't have a computer to back up files too, because I haven't been able to fix our home network for about 8 months. Oh, well, my life sucks, this is really a rant isn't it?

Seco_In_The_Bushes
11th Jan 2002, 05:22 PM
That happens to me often, I just restart the computer and it works fine. Every time you run a program, it takes up system resources. Restarting clears these resources.

Bot_40
11th Jan 2002, 06:27 PM
I only get that after 3-4 hours of UED. Then it just seems to get slower and slower until it crashes, then everything I try to do it says not enough memory.
After 3-4 hours I usually need a break anyways lol :lol:

Hourences
11th Jan 2002, 07:32 PM
Originally posted by Chrysaor


Thx:) I went to a few to places over the last few days and they gave me enough to work with, so I know essentially what to do now :)

I can't on the otherhand, edit my .ini file. My computer is a ****ing peice of **** though, because it says it doesn't have enough memory to perform the following execution. I get that message when I press enter or exceed 20 new characters in ****ing notepad. I hate my computer, everything about it works great, but nothing works correctly with anything else. Saying I have not enough memory is bull****, I've got 512mb. My computer is gay, i can't even get windows 98se to reinstall correctly. I'd reformat my hd, but I don't have a computer to back up files too, because I haven't been able to fix our home network for about 8 months. Oh, well, my life sucks, this is really a rant isn't it?

lool, you are runnign win98 on a pc with 512 ram ? and you find it weird that it acts weird ?:)) you are overunning it, win98 can onyl take 128 ram, above is possible, but then probs are possible, and your prob could perfectly come from the ghey and freaky stupid win98, take win2k or winxp, nothing else

@kuma
11th Jan 2002, 07:49 PM
http://forums.tactical-ops.to/forumdisplay.php?s=&forumid=6

try there

RigorMortis
12th Jan 2002, 01:48 AM
Hour: what????? how can you even say that about 98??? for one thing i have 256 mb of ram on 98, 98 can handle it. :P

2000 or XP???? for one thing, anyone who runs out and buys the first release of any microsoft product needs to take a peek into history... always let the buisinesses ruin their lives before spending all taht flow on software that is nothing more than a minor interface tweak and some new themes.

well... feel free to buy an X-Box.,. hehehe :D thats one first release product i couldnt resist (my girlfriend got it for me for christmas) fukkin awesome!!

thats ok tho.. i still think your alright kiddo :cool:

RigorMortis
12th Jan 2002, 01:58 AM
@kuma: bubble bobble rulez! i never did beat grumple gromit though... me and a buddy used to fight him for hours and we never ever beat him... did you?? GRUMPLE GROMMIT WOULD OWN XAN'S ASS!!!!!

Hourences
12th Jan 2002, 07:59 AM
the more ram you give to win98 the more chanches on weird shirt, 512 is alot for it, and win98 just simply S U X, you dont want the ****, try 2000, its leet, i can run my pc for days and days without rebooting and running ued for 10 hours a day non stop, while at the same moment progs like 3dsmax run too and lots of other ****, and i still dont get chrashes or weird ****, while my old pc with 98 coudldnt even run for 8 hours with just surfing and chatting

Bot_40
12th Jan 2002, 03:24 PM
I've had no probs with 98, but then again, I only have 256Mb. It's a LOT more stable than when my brother had ME on his laptop. He had to upgrade to XP just because it kept locking up every 10 mins or so. :hmm:

Chrysaor
13th Jan 2002, 10:59 PM
Originally posted by Hourences
the more ram you give to win98 the more chanches on weird shirt, 512 is alot for it, and win98 just simply S U X, you dont want the ****, try 2000, its leet, i can run my pc for days and days without rebooting and running ued for 10 hours a day non stop, while at the same moment progs like 3dsmax run too and lots of other ****, and i still dont get chrashes or weird ****, while my old pc with 98 coudldnt even run for 8 hours with just surfing and chatting

ag i have gmax, ued, winamp, 5 convos and psp and or ps, along with sometimes wally, and hell even a few internet pages open all at once sometimes :)
I would upgrade but the money isn't flowing so quickly at my household :p