PDA

View Full Version : map vote 3 stopped working


FlyeSwatta
6th Dec 2001, 02:40 PM
I downloaded and installed mapvote3 and run it for a LAN Server. It worked great for everyone the first day, but since then it has stopped working for everyone except for me. (I play on the same box as the server). I have had the others delete the map vote stuff from their system directory and remove all reference to it in the unrealtournament.ini and user.ini.
It still won't work for them. We even took my unrealtournament.ini file and put it on their machines and it still didn't work.

Any ideas?

Below is the mapvote section from the server machines' unrealtournament.ini

[UTMenu.UTStartGameCW]
Map=CTF-Bathrooms.unr
GameType=BotPack.CTFGame
MutatorList=BotPack.ChainsawMelee,BotPack.LowGrav,BDBMapVote3.BDBMapVote3
bKeepMutators=True

[BDBMapVote3.MVKeyBinderClientWindow]
bShowKeyBinder=False

[BDBMapVote3.BDBMapVote3]
bAutoDetect=False
bDM=False
bLMS=False
bTDM=False
bDOM=False
bCTF=True
bAS=False
bOther=False
MsgTimeOut=10
OtherClass=
VoteTimeLimit=30
KickPercent=95
bUseMapList=False
ScoreBoardDelay=10
bAutoOpen=True
bKickVote=False
bTOTieGameFix=True
bCheckOtherGameTie=False
RepeatLimit=4
bLoadScreenShot=True
MapVoteHistoryType=BDBMapVote3.MapVoteHistory1
ServerInfoURL=
MapInfoURL=
MidGameVotePercent=50
Mode=Majority
MinMapCount=2
MapPreFixOverRide=
AccName[0]=
AccName[1]=
AccName[2]=
AccName[3]=
AccName[4]=
AccName[5]=
AccName[6]=
AccName[7]=
AccName[8]=
AccName[9]=
AccName[10]=
AccName[11]=
AccName[12]=
AccName[13]=
AccName[14]=
AccName[15]=
AccName[16]=
AccName[17]=
AccName[18]=
AccName[19]=
AccName[20]=
AccName[21]=
AccName[22]=
AccName[23]=
AccName[24]=
AccName[25]=
AccName[26]=
AccName[27]=
AccName[28]=
AccName[29]=
AccName[30]=
AccName[31]=
AccVotes[0]=0
AccVotes[1]=0
AccVotes[2]=0
AccVotes[3]=0
AccVotes[4]=0
AccVotes[5]=0
AccVotes[6]=0
AccVotes[7]=0
AccVotes[8]=0
AccVotes[9]=0
AccVotes[10]=0
AccVotes[11]=0
AccVotes[12]=0
AccVotes[13]=0
AccVotes[14]=0
AccVotes[15]=0
AccVotes[16]=0
AccVotes[17]=0
AccVotes[18]=0
AccVotes[19]=0
AccVotes[20]=0
AccVotes[21]=0
AccVotes[22]=0
AccVotes[23]=0
AccVotes[24]=0
AccVotes[25]=0
AccVotes[26]=0
AccVotes[27]=0
AccVotes[28]=0
AccVotes[29]=0
AccVotes[30]=0
AccVotes[31]=0
HasStartWindow=Auto
bEntryWindows=True

BDB
7th Dec 2001, 11:08 PM
Sounds like a ServerPackages problem.
Make sure you have "ServerPackages=BDBMapVote3" in
you ini file.