PDA

View Full Version : CTF map bot translocation probs, help needed!


Stilgar
25th Nov 2001, 12:16 PM
Ok, I'm getting really REALLY frustrated with trying to get bots to use translocators in my new ctf map... I know I've set up the nodes correctly and there are items near the trans destinations.. and all the nodes link with blue lines.. but the bots never translocate, even to really obvious places :(

If you're confident with getting these damn things to work could you please take a look at the map and tell me where I've gone wrong, because I can't figure it out :\

pwetty pwease

http://www.angelfire.com/md/futureactive/alphapage.html

you'll have to open this page first because angelfire blows boats

cheers

Astyanax
25th Nov 2001, 05:01 PM
try this (http://www.unrealism.com/UnrealEdMax/translocation.shtml) tutorial

Stilgar
26th Nov 2001, 02:58 AM
like I said I know how to create the path network, it's just the bots ignore them regardless.... even when the tdest is right next to armour... thnx for the respnonse tho, you're the only one who bothered...

Skorch
8th Dec 2001, 03:35 AM
I have never had problems with this...check line of sight between the transloc starts and the destinations...they need a certian highth and clearance...*hic*...

[IMD1]KillRoy
8th Dec 2001, 04:15 PM
Sometimes bots will not go translocate or jump or whatever, because of the spot they have to jump.
They will jump if no enemy is there, but if its croweded with enemy's the bot will in no way use the translocation spot regardless if there are nice goodies there. They simply dont have the time.

Try running the map with 2 bots (1 red/1 blue) maybe then they use it.
If not, i realy dont know what the case is.

Try using lift exits instead of translocator starts, I looked in CTF-face, the translocation paths are with lift exits.... but then again, i never seen the bots translocate in face either...