PDA

View Full Version : All right i give :/


Chrysaor
10th Nov 2001, 02:52 PM
How do u make it so that ur level starts up in CTF mode form the editor?

Hourences
10th Nov 2001, 02:53 PM
level info, default game = ctfgame normally

at least i thought you fi it like that, due to my crap pc i never start my map like that

ChrisToth.hu
10th Nov 2001, 03:07 PM
When you playtest the map load it up from the UT menu (not console or UEd)...
Otherwise the CTF game mode won't function properly.

JTRipper
10th Nov 2001, 03:39 PM
It will if you set the game type. It defaults to DM if you've set it wrong, or left it blank.

Chrysaor
10th Nov 2001, 04:11 PM
::smacks foreheard::

i can't type! I typed ctgfame instead of ctfgame. Thx guys :D

I love ur sig toth.

Now go see my *problem* on Advanced plz :D