PDA

View Full Version : I can't connect to servers.


~Psycho~
10th Feb 2000, 09:58 PM
Well, the thing is is that whenever I attempt to connect to a server via the ingame browser or Gspy lite, i "connect" but then again I dont. What I mean is that I'll go to the server and it'll laod the map, but I won't be playing. As if I timed out or something. I have no weapon or HUD and I can't Esc out of Unreal, I need to Alt+Tab out too. What do I need to do to connect and play Unreal.

------------------

falcon622
11th Feb 2000, 12:00 AM
Have you put it out of spectator mode?

~Psycho~
12th Feb 2000, 03:04 AM
I'm not a spectator. When I enter the server, sometimes there are a few death messages and I can usualy find a player running in place as soon as I can see. I know I've timed out, but man, this sucks...

Callisto
12th Feb 2000, 11:50 PM
I don't know if I'll be able to help but it has happened to me before so I know just what you are talking about.
One thing you need to say to start with is the type of connection you are using.

~Psycho~
13th Feb 2000, 02:57 PM
Well, the thing is is that I got a 56K. My friend also has a 56K and we both gave the same ISP and I've installed Unreal and connected from his house, so I don't know what to think.

Callisto
13th Feb 2000, 09:25 PM
Have you tried changing your netspeed settings? I don't know if that could cause your problem but it is worth a shot. You said that you did play once, was it on your system?
You should post this on the "troubleshooting" part of this board, there are people there that don't read this part.
Good luck !!
/~unreal/ubb/html/smile.gif