PDA

View Full Version : Running UT on WinNT Workstation


PDC_WildWolf
2nd Dec 1999, 10:41 AM
It is possible to run UT full screen on a NT machine. At work I would like to play during lunch but when I installed UT it couldnt detect my Diamond TNT2 Ultra card for some reason. So I manually selected Direct3D. It does run but only in a window. 640x480 or 800x600 window. My current screen res for my desktop is 1280x10240 because I have a 21" monitor. Is there a way I can run this window full screen. Or is it a problem because im running NT and NT doesnt support directx 7. For those that are wondering I am in fact running service pack 6. Thanks...

SLICE-OF
2nd Dec 1999, 10:55 AM
WildWolf is ga3y

NT is ga3y

Imacs are koo...I have a blue one

{OF}SLICE
'My cats breath smells like cat food'

][V][
2nd Dec 1999, 11:04 AM
Yea well my purple imac is beter!
Why...Because it's mine! :P


http://www.planetunreal.com/images/bullet2.gif
Die Bitch!

SWITCH
2nd Dec 1999, 11:49 AM
If your running NT and want to use it in full screen you'll have to use OPEN GL. Run UT in UT SAFE MODE and select "other devices" and then select "opengl" you'll be all set!